P
Paula33.
Gość
Ja przy cyklu 26-27 miałam w 12dc, oczywiście do czasu dopóki hormony były w normieJa przy 28 dc miałam w 12
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przy cyklu 26-27 miałam w 12dc, oczywiście do czasu dopóki hormony były w normieJa przy 28 dc miałam w 12
Jak robiłam badania hormonów tarczycy to powiedziała mi endokrynolog, że mam wziąć, bo badanie ma pokazać jak działa na mnie lek i jaki mam poziom biorąc go.A ja jutro mogę normalnie zabrać euthyrox przed badaniem hormonów?
Pakiet tarczycowy już miałam (tsh, FT3, FT4, ATPO i ATG) jutro idę na AMH, testosteron, prolaktynę, estradiol, LH i FSH i dlatego się zastanawiamJak robiłam badania hormonów tarczycy to powiedziała mi endokrynolog, że mam wziąć, bo badanie ma pokazać jak działa na mnie lek i jaki mam poziom biorąc go.
Jak robiłam badania hormonów tarczycy to powiedziała mi endokrynolog, że mam wziąć, bo badanie ma pokazać jak działa na mnie lek i jaki mam poziom biorąc go.
Aaaa okPakiet tarczycowy już miałam (tsh, FT3, FT4, ATPO i ATG) jutro idę na AMH, testosteron, prolaktynę, estradiol, LH i FSH i dlatego się zastanawiam
Czyli chyba to zależy od lekarza i tego co on chce sprawdzićA ja mialam zrobic bez tabletki. Dopiero wziac po badaniu.
Jaką masz luteinę, doustną czy dopochwową? Bo ja od jutra zaczynam brać przez 10 dni i też na koniec testJa biorę luteine i dziś ostatni dzień mam brać i zrobić test jeśli pozytywny to brać dalej jeśli negatywny to przestać. Temu robię test
Dziękuję za kciuki. Test Nordtest czułość 10ml
Ekhm... Pęcherzyki i ciałko żółte? Jesteś pewna?Dziewczyny prolaktyna w 4dc: 39 (norma do 26). Ginekolog przepisała Dostinex 1 tabletka 0,5 mg co 10 dni Jak myślicie dziewczyny, czy ta prolaktyna może wpłynąć jakoś na starania? Brałyście któraś ten lek? Miałyście skutki uboczne? Jestem skołowanam bo na usg były widoczne pęcherzyki, było też ciałko żółte, a prolaktyna zaburza owulację...