reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dzień dobry wszystkim.
@Gryfin miałam nadzieję że wejdę i będą dwie kreski. Ale pech z tym laboratorium.... To chyba ktoś z góry trzyma w niepewności do ostatniej chwili. Mimo wszystko dalej zaciskam kciuki.
U mnie też póki co brak @, więc wczoraj jeszcze upuściłam ręcznik przed mężem przed postem [emoji28] a tak siedzę w domku, mam urlop 10 dni i oczywiście milion rzeczy do załatwienia. Miłego dnia wam życzę!
Dziękuję bardzo, nic już nie poradzę widocznie tak musiało być, czekam w takim razie do jutra na test 😁

reklama
Dziewczyny czy to może być fałszywy alarm, czytaj: kreska testowa? Test o czułości 20.Zobacz załącznik 1202467
Widać przebija piękna druga kreseczka 😍 Na teście o czułości 10 byłyby jeszcze bardziej widoczne 😊 mówisz, że dziś 34dc a cykle masz max 32 dniowe? 🤔 Dajesz mi nadzieję kobieto 😍 ja dzisiaj 30dc przy cyklach 28 dniowych

Do góry