reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Czy podczas stosunku w dniu owulacji boli was całe podbrzusze?? Ja ostatnio to prawie płakałam... Z miesiąca na miesiąc jest gorzej...

Ja biorę tylko kwas foliowy a tak to zdrowa dieta różnorodna by dostarczyć wszystkich skladnikow. Dużo czarnuszki, orzechów, owoców i warzyw. Mięso głównie gotowane w wodzie lub na parze, ryby co najmniej dwa razy w tygodniu. Najlepiej dostarczyć organizmowi skladnikow przez dobrze zbilansowana dietę z naturalnych produktów. Suplementy są już sztuczne i nie zawsze dobrze przyswajalne przez nasz organizm. Co innego leki o udowodnionym dzialaniu.

Dołączam się, u mnie przewidywania dokładnie takie same [emoji16]
To może będziemy razem testować w grudniu [emoji1696][emoji1696]
Super razem nam będzie raźniej blanny i Kinga [emoji2956]
Ja biorę kompleks wit.B z kwasem foliowym, d3 oraz cynk. Czasami jeszcze wit.c i selen. Mój mąż tak samo tylko większe dawki cynku i selenu. W tym cyklu również zaczęłam brać olej z wiesiołka. I kupiłam sobie monokoncentrat ananasa, który spróbuję brać od owu.
I jak po wiesiolku, więcej śluzu?

reklama
Do góry