claudii
Fanka BB :)
Ja w sobotę, o ile @ nie przyjdzie [emoji848]
Laski a która teraz najwcześniej testuje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Laski a która teraz najwcześniej testuje?
Ja odstawiłam bo się źle po nim czułam ale mnie bolał żołądek i miałam nudnościDziewczyny czy po wiesiołku może boleć podbrzusze? Zawsze jak go wezme to ze 3h tak mnie boli że ledwo chodzę. I nie wiem czy to zbieg okoliczności czy może nie powinnam go brac ?
Różowa była ta kreska czy szara ?
Bo te szare to chyba na każdym teście są i nie oznaczają ciąży ...
Miałam tak wczoraj. Dzisiaj powtórzyłam i są bardziej widoczne kreski także zobacz jutroKurcze laski zrobiłam przed chwilą test.
Fakt że nie z pierwszego moczu i czułość 20 ale wydaje mi się że coś tam jest...
Niestety telefonem nie uchwyce tego
To my razem testujemy!Ja w sobotę, o ile @ nie przyjdzie [emoji848]
Trzymam kciukiHej, Od tego cyklu zaczęliśmy starania! Według mojego kalendarzyku idealnie w dzień owulacji, ale jak to naprawdę było.. zobaczymy. Jeśli teraz się nie udało, od października wprowadzam testy na owu. W styczniu rodziłam, a teraz staramy się o drugie. Z pierwszym zeszło nam 6miesiecy starań.