to mnie pocieszyłasU mnie zawsze była kreska. Nie ważne który dzień cyklu przy owu zmieniała się tylko na pozytywną drugą.
reklama
Ja też byłam z nich bardzo zadowolona.Ja je mam i jestem zadowolona [emoji16]
Dziewczyny mam takie pytanie: ogólnie rzecz biorąc, pije bardzo mało alkoholu, odkąd zaczęliśmy starania, nie piję prawie wcale.Na weekendzie mam imprezę i zastanawiam się, pić czy nie pić.. do miesiączki mam 5 dni. Co robicie w takich sytuacjach?
młoda1994
Fanka BB :)
Pić bawić się. Nie żyć tylko ciąża. Korzystaj z życia ile możesz.Dziewczyny mam takie pytanie: ogólnie rzecz biorąc, pije bardzo mało alkoholu, odkąd zaczęliśmy starania, nie piję prawie wcale.Na weekendzie mam imprezę i zastanawiam się, pić czy nie pić.. do miesiączki mam 5 dni. Co robicie w takich sytuacjach?
KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny wracam do was..
Beta spada i krwawię.. we wtorek mam wizytę. Chyba was nie nadrobię odkad uciekłam tyle naskrobałyście,ale się postaram.
Beta spada i krwawię.. we wtorek mam wizytę. Chyba was nie nadrobię odkad uciekłam tyle naskrobałyście,ale się postaram.
oj przykro mi ..Cześć dziewczyny wracam do was..
naomi89 tak jak młoda pisze chyba, że masz przypuszczenia, że może jesteś zrób test
A dajecie swoim Panom też wiesiołka? Czytałam , że chyba też mogą a mój to zapewne by brał
Celia89
Looo ja to jeszcze w dniu testu pilam piwko. Córka zdrowa. Ważne żeby nie nadużywać alkoholu i jak już się widzi || to już nie pić chociaż dziecko tak naprawdę pokarm przez łożysko zaczyna pobierać dopiero w 2 trym.Dziewczyny mam takie pytanie: ogólnie rzecz biorąc, pije bardzo mało alkoholu, odkąd zaczęliśmy starania, nie piję prawie wcale.Na weekendzie mam imprezę i zastanawiam się, pić czy nie pić.. do miesiączki mam 5 dni. Co robicie w takich sytuacjach?
KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
Ja też widzę cień cieniaJa chyba juz dostałam na głowę clearblue negatywny ale miałam jeszcze jeden jakiś zwykły i zrobiłam dla świętego spokoju i chyba juz sobie wmawiam ze coś widzę.... Masakra
Anio0lek
Tak mi przykroCześć dziewczyny wracam do was..
reklama
coca
Moje drogie, nie wiem czy można, najwyżej skasuje: dużo z was dziś polecało pewne testy owu z Allegro. Czy to takie? Link do: 50 x TESTY OWULACYJNE Owulacyjny+ 5 testy ciążowe