reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziś zrobiłam pierwszy raz test owulacyjny w 7 dc (cykle ok 25 dni) ale chyba coś zrobiłam źle bo ta testowa bardzo blada w porównaniu z Waszymi:/ to testy Pink. Może za krótko trzymałam w moczu?

Załączniki

• IMG_20200924_142333840.jpg
    IMG_20200924_142333840.jpg
    559,2 KB · Wyświetleń: 79
Dziś zrobiłam pierwszy raz test owulacyjny w 7 dc (cykle ok 25 dni) ale chyba coś zrobiłam źle bo ta testowa bardzo blada w porównaniu z Waszymi:/ to testy Pink. Może za krótko trzymałam w moczu?
Spokojnie te testy na początku wychodzą jasne i z każdym dniem ciemnieją. Ja taką kreskę miałam kilka dni przed skokiem [emoji3526] A na początku cyklu nie było żadnej.

To normalne, wrzucam swoje robione od 10 dc, żeby dać Ci przykład :)

Załączniki

• 15638491-BEE4-44FD-94C8-5E5F1E8B7075.jpeg
    15638491-BEE4-44FD-94C8-5E5F1E8B7075.jpeg
    102,4 KB · Wyświetleń: 81
U mnie 1dc , niech kończy się wredna @ i też jadę z tymi owulacyjnymi testami mam jakieś różowe z allegro i aż 5 testów ciążowych o czułości 10 ooo będzie testowanko już to czuję 😂

Ale ta @ jakaś dziwna tak mnie prawy jajnik rwie , że szok pierwszy raz tak mam 🤔

Hej Dziewczyny, u mnie 29dc, plamienia ani okresu nie ma, wczoraj bóle brzucha jak na okres, dziś czasem tylko jajniki czuje.
Przez ten pozytywny test owulacyjny z 27dc nie wiem sama czy jutro robić ciążowy 🙈🤷‍♀️

Hej Dziewczyny, u mnie 29dc, plamienia ani okresu nie ma, wczoraj bóle brzucha jak na okres, dziś czasem tylko jajniki czuje.
Przez ten pozytywny test owulacyjny z 27dc nie wiem sama czy jutro robić ciążowy 🙈🤷‍♀️
owulacyjne często wykrywają ciążę też ;p w sensie znam dziewczyny co im owulacyjne wychodziły jak były w ciąży 😊✊🏼✊🏼

Cześć dziewczyny.
Powiedzcie mi, bo widzę że dużo z was bierze euthyrox.
Jak wyglądały wasze pierwsze dawki?
25 ale cała tabletka czy pół?
Bo ja od wczoraj zaczęłam brać i mam pół 25 i wydaje mi się że to mało chyba.. Ale ja się nie znam więc wiecie, nie bijcie :p
Mi na połówce 25 TSH skoczyło odrobinę ;) Więc wprowadzono mi połówkę 75 i jest już w porządku do starań: 1,9. Tylko zaznaczam, że nie mam ani hashimoto, ani niedoczynności, po prostu odrobinę musiałam zbić do starań i ciąży z poziomu TSH 3,15

reklama
Do góry