to może z rana test?Wszyscy odstawaja okresy a jak kiedy... By móc zacząć się starać znowu bo wiem że ten cykl nici... Nic zero objawów nic nie boli nic... Testy 3 negatywne... Robione (3dni po spodziewanej@) a tu 35dc i 6 dzień opóźnienia... Nie mam jak zrobić bety bo labo do 12a w pracy do 16
reklama
Ale fajnie.Tak, owulacja była
W sumie mi nigdy nie wyszedł żaden cień na teście ciążowym, gdy nie byłam w ciąży. A miałam i apteczne i z allegro, więc może mam jakieś szczęście.
Sherlook
Fanka BB :)
Spokojnie te testy na początku wychodzą jasne i z każdym dniem ciemnieją. Ja taką kreskę miałam kilka dni przed skokiem [emoji3526] A na początku cyklu nie było żadnej.Dziś zrobiłam pierwszy raz test owulacyjny w 7 dc (cykle ok 25 dni) ale chyba coś zrobiłam źle bo ta testowa bardzo blada w porównaniu z Waszymi:/ to testy Pink. Może za krótko trzymałam w moczu?
To normalne, wrzucam swoje robione od 10 dc, żeby dać Ci przykładDziś zrobiłam pierwszy raz test owulacyjny w 7 dc (cykle ok 25 dni) ale chyba coś zrobiłam źle bo ta testowa bardzo blada w porównaniu z Waszymi:/ to testy Pink. Może za krótko trzymałam w moczu?
Załączniki
U mnie 1dc , niech kończy się wredna @ i też jadę z tymi owulacyjnymi testami mam jakieś różowe z allegro i aż 5 testów ciążowych o czułości 10 ooo będzie testowanko już to czuję
Ale ta @ jakaś dziwna tak mnie prawy jajnik rwie , że szok pierwszy raz tak mam
Ale ta @ jakaś dziwna tak mnie prawy jajnik rwie , że szok pierwszy raz tak mam
owulacyjne często wykrywają ciążę też ;p w sensie znam dziewczyny co im owulacyjne wychodziły jak były w ciążyHej Dziewczyny, u mnie 29dc, plamienia ani okresu nie ma, wczoraj bóle brzucha jak na okres, dziś czasem tylko jajniki czuje.
Przez ten pozytywny test owulacyjny z 27dc nie wiem sama czy jutro robić ciążowy
liska_94
Fanka BB :)
Mi na połówce 25 TSH skoczyło odrobinę Więc wprowadzono mi połówkę 75 i jest już w porządku do starań: 1,9. Tylko zaznaczam, że nie mam ani hashimoto, ani niedoczynności, po prostu odrobinę musiałam zbić do starań i ciąży z poziomu TSH 3,15Cześć dziewczyny.
Powiedzcie mi, bo widzę że dużo z was bierze euthyrox.
Jak wyglądały wasze pierwsze dawki?
25 ale cała tabletka czy pół?
Bo ja od wczoraj zaczęłam brać i mam pół 25 i wydaje mi się że to mało chyba.. Ale ja się nie znam więc wiecie, nie bijcie
reklama