reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja też myślałam, że jak kreska to pozytyw. No ale ten cykl jednak mi uświadomił, że u mnie jednak kreska powinna być dużo ciemniejsza niż kontrolna. Drugi miesiąc robiłam testy owulacyjne i w tamtym była prawie taka sama, a w tym kilka odcieni ciemniejsza. Nie miałam wątpliwości że w tym był pik. Ale każda z nas ma inaczej. Ja się naczytałam, że wystarczy że kreska jest ciemna i potem jaśnieje. I w tamtym cyklu się cieszyłam, że taka jest. Jak w tym zrobiłam, to był ogromny SZOK, że może być bardzo bardzo ciemna.
No tak, zależy od organizmu, bo ja miałam w tym samym kolorze kreski, potem zbadałam progesteron i był coś koło 12 chyba, wiec owu była 😊 wiadomo tez ze zależy np od tego o której kto testy robi, kiedy rzeczywiście był peak lh, bo może np robiłaś wcześniej test o 19 a peak był o 10 rano, a teraz robiłaś o 19 a peak był koło 19 właśnie 😅 przynajmniej ja to tak rozumiem. Ze to od tego tez zależy xd bo chyba nikt tych testów nie robi co godzinę, bo trzeba by było nie pić cały dzień 🤣🤣🤣🤣

Cześć dziewczyny.
Powiedzcie mi, bo widzę że dużo z was bierze euthyrox.
Jak wyglądały wasze pierwsze dawki?
25 ale cała tabletka czy pół?
Bo ja od wczoraj zaczęłam brać i mam pół 25 i wydaje mi się że to mało chyba.. Ale ja się nie znam więc wiecie, nie bijcie :p
Ja zaczynałam od 25 w 2011 roku a teraz jestem na dawce 150 żadnych skutków ubocznych

Hej. Dziewczyny który test owulacyjny jest najlepszy? Ja mam Pink i dziś zaczynam robić plus mierzenie temperatury.
Hmm ginekolog mi nie jeden mówił iż ból który czuje w czasie owulacji to pekanie pęcherzyka.
Ja mam z Davida paskowe i jestem zadowolona. Pokrywa mi się z temperatura i bólem owulacyjnym.

No tak, zależy od organizmu, bo ja miałam w tym samym kolorze kreski, potem zbadałam progesteron i był coś koło 12 chyba, wiec owu była [emoji4] wiadomo tez ze zależy np od tego o której kto testy robi, kiedy rzeczywiście był peak lh, bo może np robiłaś wcześniej test o 19 a peak był o 10 rano, a teraz robiłaś o 19 a peak był koło 19 właśnie [emoji28] przynajmniej ja to tak rozumiem. Ze to od tego tez zależy xd bo chyba nikt tych testów nie robi co godzinę, bo trzeba by było nie pić cały dzień [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Właśnie w tym cyklu się zawzięłam i robiłam testy co ok 4h. Ale i tak ten pik był rano. Nie z porannego moczu, ale rano. Potem już była kreska testowa w kolorze kontrolnej i następnego dnia już jaśniejsza. Też myślę, że może go wyłapałam, bo często robiłam testy. To była niedziela i miałam czas[emoji3526]

reklama
Póki nie wchodziłam na forum nie myślałam, a od dwóch dni na nowo Was czytam i dzisiaj coś mnie podkusiło i zrobiłam test. 11dni po Ovitrelle, 10dpo na teście "Vitam" o czułości 25 na którym nigdy niczego nie mogłam się dopatrzeć dzisiaj zobaczyłam leciutką kreseczkę... Mąż też ją widział i teraz mam mętlik... Bo niby za wcześnie, niby 11 dni po zastrzyku więc nie powinno go już być a jednak coś przebija...

Do góry