Wiem co czujesz ja też niby widziałam ale bałam się że może.zwidy mam bo na zdjęciu nic nie było widać. Na szczęście u mnie kreska sciemniala mam nadzieję że z Tobą też tak będzieNo właśnie z rana mi się wydawało że coś przebija a teraz już sama nie wiem [emoji1745]
reklama
G
guest-1713165905
Gość
Okaże się za 2 dni [emoji1745]Wiem co czujesz ja też niby widziałam ale bałam się że może.zwidy mam bo na zdjęciu nic nie było widać. Na szczęście u mnie kreska sciemniala mam nadzieję że z Tobą też tak będzie [emoji4]
G
guest-1713165905
Gość
A jakieś objawy miałaś? Przeczucia?Wiem co czujesz ja też niby widziałam ale bałam się że może.zwidy mam bo na zdjęciu nic nie było widać. Na szczęście u mnie kreska sciemniala mam nadzieję że z Tobą też tak będzie [emoji4]
Ja nie byłam.cierpliwa i już na drugi dzień sprawdzalamOkaże się za 2 dni [emoji1745]
G
guest-1713165905
Gość
Ja też pewnie nie wytrzymam haha [emoji23]Ja nie byłam.cierpliwa i już na drugi dzień sprawdzalam [emoji2356]
Aliseek
Zaangażowana w BB
święte słowa. Ja tez miałam niska bete i w ten sposób dowiedziałam się o ciąży. Miałam zrobić dzisiaj bete aby zobaczyć przyrost ale odpuściłam ze względu właśnie na niepotrzebny stres. Jestem młoda, zdrowa i będzie wszystko dobrze. Zrobiłam tylko test ciążowy i w końcu zobaczyłam pierwszy raz w życiu dwie kreski. 7 października mam termin u ginekologaNie potrzebnie robicie ta betę. To tylko jest stres. Jak jest za niska stres nerwy jak jest za wysoka też się martwicie. Jak ma być ciąża to się o niej w końcu dowiecie[emoji4] pierwszy pomiar bety mówi tylko że hormon beta hcg jest w organizmie. Teraz spokojnie poczekaj i idź do gin za około 2-3 tygodnie.
Bluey.An
Fanka BB :)
Heej dziewczyny dawno mnie tu nie było ale w tym miesiącu sobie odpuscilam totalnie te starania i moja głowa była taka wolna i lekka xD mam dzisiaj pierwsza rocznice ślubu i niestety maz z córką chorzy i śpią Życzę wam dziołchy owocnych starań w tym cyklu i wyluzowania ;*
Ania181818
Zaciekawiona BB
Właśnie dzisiaj o tobie myślałam, co u ciebieHeej dziewczyny dawno mnie tu nie było ale w tym miesiącu sobie odpuscilam totalnie te starania i moja głowa była taka wolna i lekka xD mam dzisiaj pierwsza rocznice ślubu i niestety maz z córką chorzy i śpią Życzę wam dziołchy owocnych starań w tym cyklu i wyluzowania ;*
Bluey.An
Ja też bym bardzo ciekawa co u was dziewczyny Ale tyle stron jest do czytania i nie dam rady tego nadrobić także będę sobie od dzisiaj czytać na bieżąco, bo bardzo mnie ciekawi jak to u was teraz jest ❤Właśnie dzisiaj o tobie myślałam, co u ciebie ❤
reklama
Nesbitt33
Który to już będziesz mieć tydzień ciąży u ginekologa? [emoji6] Ja pierwszą wizytę mam 8 października, wtedy będę mieć około 7t4d i się zastanawiam czy wcześniej jeszcze gdzieś nie pójść sprawdzić czy wszystko okey [emoji849]
święte słowa. Ja tez miałam niska bete i w ten sposób dowiedziałam się o ciąży. Miałam zrobić dzisiaj bete aby zobaczyć przyrost ale odpuściłam ze względu właśnie na niepotrzebny stres. Jestem młoda, zdrowa i będzie wszystko dobrze. Zrobiłam tylko test ciążowy i w końcu zobaczyłam pierwszy raz w życiu dwie kreski. 7 października mam termin u ginekologa