reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Nie potrzebnie robicie ta betę. To tylko jest stres. Jak jest za niska stres nerwy jak jest za wysoka też się martwicie. Jak ma być ciąża to się o niej w końcu dowiecie[emoji4] pierwszy pomiar bety mówi tylko że hormon beta hcg jest w organizmie. Teraz spokojnie poczekaj i idź do gin za około 2-3 tygodnie.
święte słowa. Ja tez miałam niska bete i w ten sposób dowiedziałam się o ciąży. Miałam zrobić dzisiaj bete aby zobaczyć przyrost ale odpuściłam ze względu właśnie na niepotrzebny stres. Jestem młoda, zdrowa i będzie wszystko dobrze. Zrobiłam tylko test ciążowy i w końcu zobaczyłam pierwszy raz w życiu dwie kreski. 7 października mam termin u ginekologa :)

Heej dziewczyny ;) dawno mnie tu nie było ale w tym miesiącu sobie odpuscilam totalnie te starania i moja głowa była taka wolna i lekka xD mam dzisiaj pierwsza rocznice ślubu i niestety maz z córką chorzy i śpią :p Życzę wam dziołchy owocnych starań w tym cyklu i wyluzowania ;*

Heej dziewczyny ;) dawno mnie tu nie było ale w tym miesiącu sobie odpuscilam totalnie te starania i moja głowa była taka wolna i lekka xD mam dzisiaj pierwsza rocznice ślubu i niestety maz z córką chorzy i śpią :p Życzę wam dziołchy owocnych starań w tym cyklu i wyluzowania ;*
Właśnie dzisiaj o tobie myślałam, co u ciebie ❤️🤗

reklama
Który to już będziesz mieć tydzień ciąży u ginekologa? [emoji6] Ja pierwszą wizytę mam 8 października, wtedy będę mieć około 7t4d i się zastanawiam czy wcześniej jeszcze gdzieś nie pójść sprawdzić czy wszystko okey [emoji849]
święte słowa. Ja tez miałam niska bete i w ten sposób dowiedziałam się o ciąży. Miałam zrobić dzisiaj bete aby zobaczyć przyrost ale odpuściłam ze względu właśnie na niepotrzebny stres. Jestem młoda, zdrowa i będzie wszystko dobrze. Zrobiłam tylko test ciążowy i w końcu zobaczyłam pierwszy raz w życiu dwie kreski. 7 października mam termin u ginekologa :)

Do góry