reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć. To Nasz drugi cykl starań, jestem już po owulacji. Niestety poprzedni cykl to była ciąża biochemiczna :( Mam ogromną nadzieję, że tym razem będzie dobrze. Póki co wspomogliśmy się tylko testami owulacyjnymi.

hej ja również chciałabym dołączyć, podczytuje sobie Was od jakiegoś czasu. To nasz drugi cykl starań, pierwszy z testami owulacyjnymi. Obecnie 19dc, owulacja wg testów 17dc więc teraz czeka mnie ciężki okres oczekiwania na testowanie. Wszystkim dziewczynom, które zobaczyły upragnione dwie kreski gratuluję i trzymam kciuki za te które jeszcze na to czekają [emoji8]

Hej dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć. To Nasz drugi cykl starań, jestem już po owulacji. Niestety poprzedni cykl to była ciąża biochemiczna :( Mam ogromną nadzieję, że tym razem będzie dobrze. Póki co wspomogliśmy się tylko testami owulacyjnymi.
Hej
Trzymamy kciuki.
Kiedy testujesz?

hej ja również chciałabym dołączyć, podczytuje sobie Was od jakiegoś czasu. To nasz drugi cykl starań, pierwszy z testami owulacyjnymi. Obecnie 19dc, owulacja wg testów 17dc więc teraz czeka mnie ciężki okres oczekiwania na testowanie. Wszystkim dziewczynom, które zobaczyły upragnione dwie kreski gratuluję i trzymam kciuki za te które jeszcze na to czekają [emoji8]
Witaj
Kciuki. Kiedy testujesz?

reklama
Do góry