reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Spoko mimo wszystko na twoim też widzę hahah [emoji23][emoji23] albo raczej chce widzieć hahah [emoji23]
Ja niestety dopiero będę mogła próbować coś testować w październiku [emoji17] ale dzielnie czekam [emoji16]
Twoja odpowiedź nie do mojego testu była [emoji23] można się widać bardzo pomyśleć. Za dobrze.wiemy w którym miejscu szukac[emoji23]

reklama
Pewnie, że jest 👌🏻
Codziennie rano sie boje spojrzec na termometr zeby tylko temp nie spadla... Oszalec mozna:(

Ja na początku miałam plany co do miesiąca kiedy chcę urodzić. Teraz już mi przeszło, jest mi to zupełnie obojętne. Czy lato czy zima. Ale ciągle mam nadzieję na maj [emoji177] spełnienie moich marzeń. Wydaje mi się, że jak się nie ma żadnego dziecka, to tak się go pragnie, że termin porodu nie ma znaczenia. Jak się ma już kilka to można sobie pomarudzić[emoji16][emoji16]

To ja tak mialam z plcia na poczatku. Bardzo chcemy miec dziewczynkę i marzyłam tylko niej. A teraz to juz moge i chlopca miec byleby byc w ciazy no i zdrowe oczywiscie :)

@Martxx1 dobrze się czuję, nawet mniej mnie boli niż kilka dni temu, więc czekam cierpliwie ;) Może głodna jestem częściej - bo jestem na diecie ok 1500 kcal i jak wczoraj się dowiedziałam to kombinuje jak podwyższyć kaloryczność ;) Dziś już zjadłam śniadanie i dalej jestem głodna 😂 a Ty jak się czujesz? dziś idziesz na betę?

Mój cień cienia wieczorem już był gorzej widoczny, więc nie było szans zrobić zdjęcia.

Dziewczyny bez względu na to jak się będzie u mnie radzę wam chociaż jeden cykl działać codziennie w okresie owulacji - u nas to jak widać działa, bo drugi raz tak robiliśmy i drugi raz się udało :) A dodam, że mój też miał 3 lata temu kiepskie wyniki badania nasienia, więc nie ma potężnej "armii" ;) a mimo wszystko nie musiała się regenerować dwa dni ;) No chyba, że to Góra zadziałała, to w takim razie jak ktoś jest wierzący to też mogę pomóc "radą" ;)
Tak idę, ja się stresuje bardzo. Czuję, że beta będzie mała 😥 wczoraj robiłam test rano i była taka sama kreska jak przedwczoraj, a dziś juz nie robiłam.. Zastanawiam się czy zrobić znów proga, ale odpuszczę, bo tylko się stresuje.
Lekarza mam jednak w poniedziałek, bo poprosił o przełożenie wizyty więc nawet jak będzie coś nie tak to i tak pójdę. Nie wiem, mąż się tak bardzo cieszy a ja przex tego proga wiem, że nie będzie po mojej myśli.
Ogólnie czuje się strasznie, wczoraj jak powąchałam kabanosa to myślałam, że się zrzygam. Jeden sutek mnie tak boli, że jak się oparłam o niego to sie popłakałam. A drugi lekko szczypie jakie to jest śmieszne! Boli mnie do tego brzuch i lewy jajnik bardzo. Bardzo dziwne objawy jak na początek ciąży.

reklama
Do góry