Kochana nie przejmuj się, nie smutaj. Wiem, że komuś tak łatwo mówić/pisać. Ale najprawdopodobniej będę się z Tobą łączyła w bólu ale jutro. Jutro mam dostać @ i wszystko na to wskazuje że tak będzie. Jest nas tutaj więcej. Będziemy walczyły nadalNo i testowania nie będzie... Witam w 1dc plamienie widocznie było przed @
reklama
Carry88
Moderator
Ile ja bym dala za 1dc [emoji85] a do tego minimum 2 tygodnie obecnie 40dc.
Też już bym chciała po poronieniu cykle mi się rozjechały
młoda1994
Fanka BB :)
Ja dzisiaj dopiero 4 dzień na tabletkach wywołania miesiączki jeszcze 6 dni i parę dni po odstawieniu muszę czekać. U mnie najprawdopodobniej jest powodem podwyższone hormony męskie. 8.07 endo było dużo i jajniki czyste.Też już bym chciała po poronieniu cykle mi się rozjechały
Stelle
Ile ja bym dala za 1dc [emoji85] a do tego minimum 2 tygodnie obecnie 40dc.
Rozumiem Was dziewczyny doskonale. U mnie dopiero 2 tygodnie i 3 dni po łyżeczkowaniu więc też jeszcze sobie na @ poczekam... Marzę o niej jak nigdy dotąd no może wcześniej też jej tak wyczekiwałam, kiedy jako małolata wmówiłam sobie że plemniki dostały się w magiczny sposób przez bieliznę i to bez wytryskuTeż już bym chciała po poronieniu cykle mi się rozjechały
Gratuluję dwóch kreseczek!!! Zapomniałam zacytować wiadomość a nie pamiętam nicku ale mega się cieszę i trzymam kciuki.
My wczoraj balowalismy na weselu... Po dwóch drinkach meczyly mnie wyrzuty sumienia ze śmieje się i bawię na tak krótko po tym co się stało wiem ze muszę wrócić do normalnego życia ale głupie mysli są czasami silniejsze. Po powrocie mojego małża wzięło na czułości a ja w trakcie miałam tylko jedne myśli... Ze chciałabym mojego Aniołka z powrotem w brzuchu aż się boję jakie myśli będę miała podczas pierwszego seksu na razie i tak czekamy na pierwszą @, dopiero po niej odwazymy się z zabezpieczeniem. Ale boję się tej blokady...
MojrAnka
Rozumiem Na niektóre rzeczy mamy wpływ, na inne nie, ale nie ma co zaprzątać sobie głowy czymś, co być może nigdy się nie wydarzy Jestem pewna, że ze wszystkim sobie poradzicie, jak zawsze.Chyba tego co przy każdym dziecku. Finanse, czas dla dzieci, czy się rodzeństwo dogada itd. Mimo tego że nie mam na razie tych problemów o których pisze, obawy są. Juz taka jestem, że analizuje wszystko
Strasznie mi przykro. Moze to głupie ale zgadzam się ze stwierdzeniem, że czas leczy rany. Daj sobie czas. Odpocznij psychicznie. A jak nadal będzie ci ciężko i źle to skorzystaj z pomocy specjalistyRozumiem Was dziewczyny doskonale. U mnie dopiero 2 tygodnie i 3 dni po łyżeczkowaniu więc też jeszcze sobie na @ poczekam... Marzę o niej jak nigdy dotąd no może wcześniej też jej tak wyczekiwałam, kiedy jako małolata wmówiłam sobie że plemniki dostały się w magiczny sposób przez bieliznę i to bez wytrysku
Gratuluję dwóch kreseczek!!! Zapomniałam zacytować wiadomość a nie pamiętam nicku ale mega się cieszę i trzymam kciuki.
My wczoraj balowalismy na weselu... Po dwóch drinkach meczyly mnie wyrzuty sumienia ze śmieje się i bawię na tak krótko po tym co się stało wiem ze muszę wrócić do normalnego życia ale głupie mysli są czasami silniejsze. Po powrocie mojego małża wzięło na czułości a ja w trakcie miałam tylko jedne myśli... Ze chciałabym mojego Aniołka z powrotem w brzuchu aż się boję jakie myśli będę miała podczas pierwszego seksu na razie i tak czekamy na pierwszą @, dopiero po niej odwazymy się z zabezpieczeniem. Ale boję się tej blokady...
mrsmiki
GRATULACJEDziewczyny.... jest! Jest!!!!
Carry88
Moderator
Ja dzisiaj dopiero 4 dzień na tabletkach wywołania miesiączki jeszcze 6 dni i parę dni po odstawieniu muszę czekać. U mnie najprawdopodobniej jest powodem podwyższone hormony męskie. 8.07 endo było dużo i jajniki czyste.
Ja pierwsza po poronieniu dostałam 4 tygodnie po zabiegu i myślałam, że szybko cykl wróci zawsze miałam 28 książkowe trochę mnie brzuch pobolewał ale cisza.
@Stelle nie wyrzucaj sobie nic, musisz normalnie żyć i tak nigdy nie zapomnisz tego co się stało i zawsze będzie w twoim sercu. Ja już 2 miesiące po i też mam myśli, że już bym brzuszek miała itp. To jest dobijające.
Ja miałam się już starać po 2 cyklach, ale jeszcze miesiąc poczekam moze i lepiej mój lekarz taka zasadę wyznaje po zabiegu.
młoda1994
Ja pierwsza dostałam po 6tyg teraz czekam na drugą ale jedza nie chce przyjść sama. Zobaczymy jak będzie po lekach na wywołanie.Ja pierwsza po poronieniu dostałam 4 tygodnie po zabiegu i myślałam, że szybko cykl wróci zawsze miałam 28 książkowe trochę mnie brzuch pobolewał ale cisza.
@Stelle nie wyrzucaj sobie nic, musisz normalnie żyć i tak nigdy nie zapomnisz tego co się stało i zawsze będzie w twoim sercu. Ja już 2 miesiące po i też mam myśli, że już bym brzuszek miała itp. To jest dobijające.
Ja miałam się już starać po 2 cyklach, ale jeszcze miesiąc poczekam moze i lepiej mój lekarz taka zasadę wyznaje po zabiegu.
reklama
nadziejka93
Łączę się w bólu i również witam w 1 dc . Czyli plamienia nie oznaczały nic dobrego. Pozytywna strona jest taka, że cykl trwał 28 dni, czyli coś wraca w końcu do normalności po poronieniu. Pół roku czekałam na owulację i pierwszy taki krótki cykl.No i testowania nie będzie... Witam w 1dc plamienie widocznie było przed @
Będzie też on pierwszym na stymulacji, zobaczymy co z tego wyniknie.