reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej dziewczyny. Widzę,że przyszłym tygodniu zapowiada się wysyp kresek, trzymam kciuki żeby każda z was miała 2 :-) u mnie w tym miesiącu lipa, chyba mam cykl bezowulacyjny (pierwszy raz się z tym spotykam). Miała któraś z was juz taki i mierzyła wtedy temperaturę?
Screenshot_20200711-220030_Femometer.jpeg

reklama
Dziewczyny przed testami - trzymam za Was kciuki! Choć to w sumie mój 2-gi cykl starań, to wiem, jak to jest świrować przed terminem okresu i widzieć u siebie wszystkie możliwe objawy ;) w tym cyklu to jeszcze przede mną, ale już czekam na Wasze 2-ie kreski! Jeszcze chyba u nas na wątku żadnych nie było, więc jestem ciekawa, która zdobędzie order pierwszych dwóch kresek ;) 🥇

Powodzenia! 👍
No ja juz straciłam nadzieję bo już mam pierwsze bóle na poniedziałkową @. Jak tak dalej będzie to możliwe, że może jutro dostanę @. Więc razem z Tobą trzymam kciuki za paseczki na testach dla naszych staraczek. 🤗🤗

Cześć Dziewczyny, chciałam się przywitać i tym samym dołączyć do Was 🙂
Jestem mamą 3 córek i Właśnie zaczęliśmy starania o czwartą dzidzię. Pewnie nie będzie to łatwe, ponieważ nadal karmię piersią moje 1.5 - roczne szczęście i cykle mam bardzo nieregularne. Od lat obserwuję swój organizm, śluz i szyjkę, co nie było trudne przy regularnych dotąd cyklach. Do tej pory nie miałam żadnych problemów z zajściem w ciąże, jedna córka w pierwszym cyklu i dwie w trzecim.

Trzymam za Was wszystkie kciuki!

reklama
Do góry