reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Doskonale cię rozumiem. Ja niby też czymś się chce zająć ale w sumie na koniec okazuje się że myślę tylko o jednym 😅. Najgorzej jest właśnie w takie dni jak teraz. Tak 3 dni do @. Masakra. Nienawidzę tych dni.
Już sama nie mam pomysłu czym się zająć żeby nie myśleć tylko o tym jednym 🤷
Myślę, że takie nakręcanie sie nam nie pomaga ;) w tygodniu tez jest inaczej, praca, obowiązki. A tu weekend taki ponury i tylko bym myslala i spala... ;)

reklama
Wiesz, że mam wrażenie że coś tam widzę. Tylko dziwne że ja widzę takie "coś" jakby rozlanego. Może powtórz test za pare dni. Albo od razu śmigaj do laboratorium na krew?
Wiesz, że mam wrażenie że coś tam widzę. Tylko dziwne że ja widzę takie "coś" jakby rozlanego. Może powtórz test za pare dni. Albo od razu śmigaj do laboratorium na krew?

Powtorze na spokojnie na parę dni :) dziękuje za odpowiedz :)

Myślę, że takie nakręcanie sie nam nie pomaga ;) w tygodniu tez jest inaczej, praca, obowiązki. A tu weekend taki ponury i tylko bym myslala i spala... ;)
Dokładnie tak jest jak piszesz. Z ust mi to wszystko chyba wyciągnęłas. 😂 Fajnie że tutaj wspieramy się nawzajem. Mi to naprawdę pomaga ☺️

Powtorze na spokojnie na parę dni :) dziękuje za odpowiedz :)
[/QUO
Możesz zawsze zrobić betę tak jak @JakDeszcz pisze, bo jeśli na teście kreska wychodzi to beta też wyjdzie
Chociaz jak mam być szczera poczekałabym na dzień w którym ma być @. I ewentualnie wtedy działała :) sama tak czekam na ten nieszczęsny poniedziałek. Chociaż kto wie, może wcale nie będzie taki nieszczęsny. 😅😁

Chociaz jak mam być szczera poczekałabym na dzień w którym ma być @. I ewentualnie wtedy działała :) sama tak czekam na ten nieszczęsny poniedziałek. Chociaż kto wie, może wcale nie będzie taki nieszczęsny. 😅😁
Będzie tak jak sobie tego wymarzymy ! 😉 Nie ma innej opcji. Nie myslalam, ze w wieku 25 lat będę miała problem i będzie trwało to juz rok czasu, ale.. widocznie tak miało być 😑

Będzie tak jak sobie tego wymarzymy ! 😉 Nie ma innej opcji. Nie myslalam, ze w wieku 25 lat będę miała problem i będzie trwało to juz rok czasu, ale.. widocznie tak miało być 😑
Dokladnie, nie wolno się poddawać.
Dopóki tutaj nie przycupnęłam nie sądziłam że pary mają aż takie problemy. My się staramy bardzo krótko tak naprawdę. Ale już teraz sobie zdaje sprawę, że okres starania może się rozciągnąć 😕. No coś. Czas pokaże. Ale postaram się być dobrej myśli ☺️

Dokladnie, nie wolno się poddawać.
Dopóki tutaj nie przycupnęłam nie sądziłam że pary mają aż takie problemy. My się staramy bardzo krótko tak naprawdę. Ale już teraz sobie zdaje sprawę, że okres starania może się rozciągnąć 😕. No coś. Czas pokaże. Ale postaram się być dobrej myśli ☺
Trzymam mocno kciuki 😊

Dokładnie tak jest jak piszesz. Z ust mi to wszystko chyba wyciągnęłas. 😂 Fajnie że tutaj wspieramy się nawzajem. Mi to naprawdę pomaga ☺
Dlatego też postanowiłam się zarejestrować na forum! :) choć ma to tez swoje minusy... jak poczytałam historie niektorych dziewczyn... człowiek to jednak żył w błogiej nieświadomości.

reklama
Cześć dziewczyny! Podczytuje Was jeszcze z forum z I połowy 2020r. Gratuluje wszystkim pięknych 2 kresek! Dzis zdecydowałam się napisać coś pierwszy raz :) dzis 27dc, cykle mam ok. 26 dni. Od lutego zaczęliśmy się z mężem starać o pierwsze dziecko :) niestety okazało się nie być to takie łatwe jak sądziłam, stąd też znalazłam sie na tym forum. M
am 32 lata. Dziś powinnam dostać miesiączkę i czekam od rana... od wczoraj pobolewa mnie brzuch (od zawsze mam bardzo bolesne miesiączki, 2 razy wylądowałam nawet na pogotowiu z omdleniami), nawet w nocy na chwile obudziłam sie z bólu ale szybko minal, mam wieksza ilość sluzu. Dzis kupiłam test i mam zamiar zrobić go jutro z rana, żeby się zawczasu nie rozczarować. Cwicze cierpliwość!;)

Jesteśmy w tym samym wieku trzymam kciuki za kreseczki. 😉

Do góry