reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Wiem ze wrozkami nie jestescie ale moze bedziecie wiedziec. Jak widac 19 sierpnia byla owulacja. Dzisiaj dostalam plamienia brazowy kolor zmieszane jest to z dosc spora iloscia sluzu bol brzucha jest taki typowo rozciagliwy bezskurczowy. Myslicie ze moze to byc plamienie implantacyjne? Mam 3 porody za soba ale nigdy wczesniej sie z takim plamieniem nie spotkalam 🤷‍♀️
6C75F90D-678B-41CD-9122-80BBA38D4A80.png

reklama
U mnie cykl stracony :( jestem załamana. Nie pękają pecherzyki mimo zastrzykow z hCG. Od następnego cyklu mam Femare... zobaczymy czy coś się zmieni. Jeżeli mimo femary i gonadotropin nic się nie ruszy to czeka mnie in vitro :(
Ja też czekam na sprawdzenie czy mi pękają 🤦‍♀️🙄 tzn już po pregnylu nie poszłam sprawdzić, więc czekam żeby zrobić proga... Też jestem podłamana, w tamtym cyklu po ovitrelle nie pękły 😕 miałaś hsg albo laparoskopie? Bo mi o tym wspomniał, gdybym nie zareagowała na gonatropiny nadal... A może te 5000j to mało, niektórzy mówią, że mają 10000j

Wiem ze wrozkami nie jestescie ale moze bedziecie wiedziec. Jak widac 19 sierpnia byla owulacja. Dzisiaj dostalam plamienia brazowy kolor zmieszane jest to z dosc spora iloscia sluzu bol brzucha jest taki typowo rozciagliwy bezskurczowy. Myslicie ze moze to byc plamienie implantacyjne? Mam 3 porody za soba ale nigdy wczesniej sie z takim plamieniem nie spotkalam [emoji2368] Zobacz załącznik 1168377
Z innej beczki. U ciebie trwa tyle okres?

Wiem ze wrozkami nie jestescie ale moze bedziecie wiedziec. Jak widac 19 sierpnia byla owulacja. Dzisiaj dostalam plamienia brazowy kolor zmieszane jest to z dosc spora iloscia sluzu bol brzucha jest taki typowo rozciagliwy bezskurczowy. Myslicie ze moze to byc plamienie implantacyjne? Mam 3 porody za soba ale nigdy wczesniej sie z takim plamieniem nie spotkalam 🤷‍♀️ Zobacz załącznik 1168377
Może, ale nie musi,dziwna sprawa jest twój długi okres, co lekarz na tak długie miesiączkowanie u Ciebie?

Ja bym się chyba zastrzeliła gdybym tyle dni w miesiącu krwawiła. Chyba że koleżanka zaznacza plamienia już jako okres a to mogą być plamienia w drugiej fazie cyklu spowodowane niskim progiem.
O no właśnie, przejrzałam trochę w tył posty. @kasia20021 pisałaś też, że owu masz potwierdzona, robiłaś proga czy lekarz Ci to w jakiś sposób potwierdził?

O no właśnie, przejrzałam trochę w tył posty. @kasia20021 pisałaś też, że owu masz potwierdzona, robiłaś proga czy lekarz Ci to w jakiś sposób potwierdził?
Przypinam się do pytania. Może być również tak że owu jest ale w szybkim tempie próg spada i to jest wtedy tak zwane niedomoge lutealna. Oczywiście nie będę diagnozować przez internet bo lekarzem nie jestem ale może warto się przyglądać temu.

reklama
Oo to widzę że grono „starszych” jest. A to wasze pierwsze??
U mnie pierwsze i na dodatek chyba jestem mimo wszystko psychicznie zblokowana bo nadania wszystko ok a jak narazie nic nie wychodzi. Fakt oczywiście ze ja za każdym razem już widzę milion „symptomów” że pewnie tym razem ale nic z tego. Potem czuje się jak idiotka.... i wogole to trochę boje się ciąży, porodu... tego wszystkiego. 😢

Do góry