reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja mam te same z allegro. I to są moje dwie najmodniejsze kreski, obie z 14 dc. Potem już coraz jaśniejsze. Ale niestety nie są tak mocne jak twoje. Więc negatyw.[emoji853]Zobacz załącznik 1168256
Kochana, nie wiem czy cię to pocieszy ale u mnie to samo.. Mam te same testy co ty, owu zazwyczaj przypada mi na 14-15-16dc, testowałam w tym cyklu od 12dc, dzisiaj jest właśnie 15dc.. I nic. W najlepszym wypadku takie kreski jak u ciebie na zdjęciach.. Nie wiem czy tej owu nie było/nie będzie, czy będzie później..

reklama
Ja jestem zalamana 😔
Leze pod dwoma kocami, goraczka 38,7 i jakby mi ktos szpilki wbijal w ciało 😭
Nie dam rady nic dzis zrobić, tak sie boje, ze omine tą owulacje 😶 zrobie test zaraz jeszcze jeden, mam nadzieje, ze kreska bedzie jeszcze ciemniejsza i owu bedzie jutro lub pojutrze....jutro musi byc lepiej, moj M kazal mi sie klasc z herbatą 😭
A ja jak na zlosc mokra taka, ze sie mnie pytał czy sie posikalam, bo az mialam ślad na spodenkach 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Zdrówka kochana

To weź rozłóż nogi a chłop niech zrobi co trzeba [emoji1787]
Ja jestem zalamana [emoji17]
Leze pod dwoma kocami, goraczka 38,7 i jakby mi ktos szpilki wbijal w ciało [emoji24]
Nie dam rady nic dzis zrobić, tak sie boje, ze omine tą owulacje [emoji55] zrobie test zaraz jeszcze jeden, mam nadzieje, ze kreska bedzie jeszcze ciemniejsza i owu bedzie jutro lub pojutrze....jutro musi byc lepiej, moj M kazal mi sie klasc z herbatą [emoji24]
A ja jak na zlosc mokra taka, ze sie mnie pytał czy sie posikalam, bo az mialam ślad na spodenkach [emoji2356][emoji2356][emoji2356]

Hej 😉 melduje 15dc /4 dpo
(liczyć od pozytywnego testu owulacyjnego, czy zastrzyku pregnylu?)
Na teście 10miU pregnyl nadal wykrywalny 😉 na testach lh od wczoraj kreseczka blednie.
Kiedy zrobić badanie proga? 7dni od zastrzyku, czy doliczyć może te 36h?

Też kilka tyg temu przez to przechodziłam i kazano nam wstrzymać się 3 msc że staraniami po zabiegu który mam w poniedziałek....
Będziemy razem się wspierać kochana. Najważniejsze, zadbać o siebie przed zajściem
Przykro mi że i Ciebie to spotkało 😔 ale u nas już minęły dwa miesiące od zabiegu i w zasadzie od ginekologa miałam mieć zielone światło po dwóch miesiaczkach, tak mówił. Czekam teraz jak na szpilkach aż małpa przyjdzie bo rozjechał mi się cykl więc do kupy prawie pół roku przerwy będziemy mieli 😟 oby tylko ta endometrioza się u mnie nie potaierdzila bo tego już chyba nie udźwigne psychicznie 😭😭😭😟

Hey chciałabym nieśmiało dołączyć do waszego grona staraczek... jestem raczej z serii tych „starych” No cóż metryka nie kłamie.
Chciałam zapytać jakie testy owulacyjne kupujecie? Ja narazie bazuje na aplikacji która coś tam podpowiada ale zaczynam się zastanawiać czy to nie ściema jest... niby obserwuje również swoj organizm i powinno się zgadzać ale wolałabym sie jednak upewnić ze owu jest. Które polecacie?

J
Uwaga głupie pytanie [emoji2356] 10dc na teście owu tylko jedna kreska tzn. że za wcześnie czy, że nie na szans na owu? Wybaczcie, ale słabo ogarniam temat testów [emoji12]
Pewnie że za wcześnie! U mnie jest tak że testy białe a w dzień owulacji nagle pozytyw.
U mnie też białe a dzień przed pozytywnym coś zaczyna się dziać [emoji4]

To weź rozłóż nogi a chłop niech zrobi co trzeba [emoji1787]
Nie dam rady, najgorsze jest to, ze te nogi mega bolą, cale miesnie 😔
No ale teraz zrobilam test owu, wyszla kreska testowa jeszcze ciemniejsza jak kontrolna 😊
Wiec jutro i w piatek dzialamy, no i w sobote...bo nie moze byc inaczej 😊
20200826_211453.jpg

reklama
Hej! Jestem Ania, 27 lat, to mój drugi miesiąc starań :)
Chciałam się z wami przywitać! Bo często zaglądam i uznałam, że pora założyć konto.

Okres mam dostać w sobotę. Mój problem jest taki, że za szybko robię testy, normalnie jak nienormalna.
Wmawianie sobie objawów - ale jak czytam dużo babeczek tak niestety robi :) to ból w brzuchu, to lekko brązowa wydzielina, to ból sutków.
Od następnego cyklu (jeśli ten będzie nieudany) obiecuję sobie wyluzować :)

Do góry