reklama
Martxx1
Fanka BB :)
Powtorzylam betę i zaraz będę miała wynik, mam mu wysłać sms i on zdecyduje kiedy mam przyjść, na pewno w tym tygodniu.Spokojnie, stres nie pomoże :* i kiedy masz wrócic na wizytę?
Na pęcherzyk tez przyjdzie czas.
Carry88
Moderator
Powtorzylam betę i zaraz będę miała wynik, mam mu wysłać sms i on zdecyduje kiedy mam przyjść, na pewno w tym tygodniu.
Daj znać jaki wynik i co lekarz na to. Trzymam kciuki
Nie cały czas mierze tym samym termometrem i w tym samym miejscu [emoji848]
Nie wyliczyła, bo twój wykres jest... jakby odwrotny. Dziwnie wygląda. Zmieniłaś termometr albo sposób mierzenia?
Generalnie przed owu jest niższa temperatura. Później jest skok o ok. 2kreski. Jeśli taki skok wystąpi to liczy się średnią temperaturę na podstawie pomiarów przed skokiem. I pierwsza wyższa od średniej jest dniem owulacji.
Patrzę na ten twój wykres i jestem w szoku... nigdy czegoś takiego nie widziałam.
A tak wyglądał poprzedni cykl . Nie ma pokazane owulacji na zdjęciu bo skończył mi się pakiet Premium i znikło, ale normalnie się wyliczyła, A teraz nic [emoji17]
Nie wyliczyła, bo twój wykres jest... jakby odwrotny. Dziwnie wygląda. Zmieniłaś termometr albo sposób mierzenia?
Generalnie przed owu jest niższa temperatura. Później jest skok o ok. 2kreski. Jeśli taki skok wystąpi to liczy się średnią temperaturę na podstawie pomiarów przed skokiem. I pierwsza wyższa od średniej jest dniem owulacji.
Patrzę na ten twój wykres i jestem w szoku... nigdy czegoś takiego nie widziałam.
Chce_byc_mama_wielu
Nie chcę w sumie ani pocieszać ani się wymadrzac, ale u mnie po becie ponad 15 tys czekalam jeszcze 4 dni na wizyte i byl pecherzyk z czyms tam, jeszcze bez serduszka. Wiem, ze u każdej kobiety inaczej i w kazdej ciąży, ale nerwy też nic nie pomogą. Zrób bete i zobaczysz. Jak rośnie to ok. A dlaczego myslisz, ze to pozamaciczna a nie, ze za wcześnie w sumie?Dziewczyny wiem na czym stoję, jest za późno. Nawet jakby beta wzrastała minimum 66 % to dziś powinna być powyżej 1000.
Sabi32
PrzytulamDziewczyny wiem na czym stoję, jest za późno. Nawet jakby beta wzrastała minimum 66 % to dziś powinna być powyżej 1000.
Bylam w tym samym tyg mniejwiecej, takze nic na usg,beta 308 i niestety nie skonczylo sie to dobrze, ale od razu mi mowili,ze beta za mala i mam sienie nastawiac
Jednak zrob ta bete raz jeszcze...moze akurat, za co trzymam kciuki!
MamaM123
Ja mam tak 3,4 lub 5 dni przed okresem brązowe, różowe lub czerwone plamienia. Gin kazał mi brać duphaston od 16 dc przez 10 dni.Hej dziewczyny czy wy też macie tydzień przed okresem brązowe plamienia? No tylko rano albo w południe a potem nic? Staramy się o dziecko dwa lata bardzo bym chciała by w końcu się udało.
Powiedział że mam kłopot z drugą fazą cyklu i może dochodzić do zapłodnienie ale dochodzi do wczesnego poronienia.
młoda1994
@Martxx1 kochana nie stresuj się. Masz nieregularne cykle także nie wiadomo kiedy była owulka tak naprawdę. U ciebie może być ciąża młodsza. Kiedy robiłaś ostatnia betę i ile wynosiła? Dzisiejszy wynik pewnie nic nie da jeśli nie robiłaś bety 2 dni temu byś musiała zrobić dzisiaj i później po 48h czy ten przyrost jest chociaż 66% (oczywiście jeśli cię te 2 bety uspokoją bo jeśli nie to teraz będzie Ci bardzo potrzebna cierpliwość i czekać na wizytę u gin). Wszystko będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110]
reklama
młoda1994
Ja nie mam w ogóle plamien. Jedynie zeszła miesiączka wyglądała jak plamienie w 1 i 3 dzień bo w 2 miałam stara krew bo aż czarna ale też jej za dużo nie było. Plamienia mogą świadczyć o za niskim progesteronie lub coś z PRL ale nie wiem czy czegoś nie pomieszalam[emoji85]Hej dziewczyny czy wy też macie tydzień przed okresem brązowe plamienia? No tylko rano albo w południe a potem nic? Staramy się o dziecko dwa lata bardzo bym chciała by w końcu się udało.