reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Powiem wam że to co się dzieje u nas w osrodku to szok są tylko teleporady. Ogólnie mam po pracy robić gimnastykę i używać wszystkich mięśni to mi przejdzie. Do tego 3 dni l4 i jakieś leki... Muszę oczywiście jechać sama gdzieś do fizjoterapelty i mi może powie co to może byc bo po tym jak cały dzień się nie ruszałam to dziś jest trochę lepiej ... Najgorzej że ja w pracy 12h na nogach.

Powiem wam że to co się dzieje u nas w osrodku to szok są tylko teleporady. Ogólnie mam po pracy robić gimnastykę i używać wszystkich mięśni to mi przejdzie. Do tego 3 dni l4 i jakieś leki... Muszę oczywiście jechać sama gdzieś do fizjoterapelty i mi może powie co to może byc bo po tym jak cały dzień się nie ruszałam to dziś jest trochę lepiej ... Najgorzej że ja w pracy 12h na nogach.
U nas w przychodni też same teleporady🙈 Mnie w krzyżu łupie, ale jechalam rowerem kilkanaście km po ponad roku przerwy prawie tydzień temu i pewnie od tego. A może plastry rozgrzewające takie na bóle mięśni pomogą?

Napisz dokładniej co Ci dolega, może obejdzie się bez wizyty 🙂 postaram się coś zasugerować

A może być tak, że nie ma owu, a cykle są 28 dniowe? Z ciekawości pytam 🙂
Ja mam praktycznie jak w zegarku 26 dni, czasem 25 i potwierdzone cykle bez owulacyjne od stycznia (bo wtedy zaczęlismy się starać i jak poszłam do gina priv to były przetrwałe pęcherzyki lub torbiele z niepieneknietych pęcherzyków) także możliwe w cykle bez owu mieć regularne 🤷‍♀️ 😮
A chciałoby się móc po regularności poznawać hehe, jak się wydłuży to nie było, a jak w czasie to była, fajnie by było, mniej hajsu u lekarza wydanego na monitoring 😁

Dzien dobry, podczytuje was od jakiegoś czasu☺️, można powiedzieć ze jestem tu juz od maja , ale nie miałam odwagi napisać.
Staramy sie z mężem o 2 dziecko, pierwsza córa juz prawie 8 lat, wtedy nie liczyłam nie sprawdzałam po prostu tak sie udało. Teraz konczy sie 4 cykl starań i pewnie znowu sie nie udało.
ogolnie jestem zdołowana bo mam wrażenie to trwa i trwa.
potrzebuje wsparcia a widzę dziewczyny ze u was tu bardzo przyjazna atmosfera.
przyjmiecie mnie ? 😀

reklama
Czemu żadna aplikacja nie wyliczyła mi owu [emoji848][emoji848] czy możliwe że jej nie było.. szyjke mam wysoko miękka i zamknięta czyli jak w poprzednim cyklu . Ale wtedy mi przynajmniej wyliczyło owu A teraz nic. Może dlatego że teraz nie robiłam testów owu A wtedy tak [emoji848]Zobacz załącznik 1167116Zobacz załącznik 1167117
Nie wyliczyła, bo twój wykres jest... jakby odwrotny. Dziwnie wygląda. Zmieniłaś termometr albo sposób mierzenia?
Generalnie przed owu jest niższa temperatura. Później jest skok o ok. 2kreski. Jeśli taki skok wystąpi to liczy się średnią temperaturę na podstawie pomiarów przed skokiem. I pierwsza wyższa od średniej jest dniem owulacji.
Patrzę na ten twój wykres i jestem w szoku... nigdy czegoś takiego nie widziałam.

Do góry