reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Widzę że załącza Ci się ten sam tok myślenia co mnie. "A może nie chce " " A może coś między nami nie tak ". Z tym że u mnie tak było jakiś czas temu jak mówił że nie chce kolejnego. Potem jak byłam w biochemicznej to tak się ucieszył że nagle pracę po 15 latach chciał zmieniać. Zdecydował że jednak chce maleństwo :) zwłaszcza że nasz synek nas namawia :) A teraz po tym winie znowu zaczęłam sobie wkręcać że może jednak nie chce..
Ale jestem zdania że nie ma co za dużo się nastawiać i nakręcać bo to nic nie da. Tylko moja psychika jest jeszcze odrobinę innego zdania i nie możemy się dogadać 🤣
Covida ??? 😱 Ale jaja u mnie w pracy by szału dostali bo cała zmiana by musiała mieć kwarantanne.... Może przez to tak łatwo udało mi się wolne na dziś załatwić 😂😂

reklama
Trzymajcie za mnie kciuki jutro 🙄
Idę ponownie na usg zmierzyć endometrium i jeśli i ono i pęcherzyk będzie ok, to dostanę pregnyl..
W tamtym cyklu ovitrelle nie zadziałał 😔 mega się boję, że wszystko stracone w tym cyklu... Jakoś tak nie potrafię myśleć optymistycznie 🤦‍♀️
Czy zaraz po pregnylu trzeba się przytulać? Czy można za 5-6h...😕 Mój K. kończy o 15, a ja wizytę mam na 10:20
Kochana rozumiem Cię doskonale. Właśnie wracam z zastrzyku, dostałam pregnyl 5000j. Pęcherzyk największy miał ledwo 20 mm a mniejszy 15 mm, endo po zastrzyku z FSH urosło z 6 mm do 8mm wiec na styk- jak mówi gin. W czwartek 27go jadę sprawdzic czy pęcherzyk pekl... tak bardzo się boje ze zastrzyk nie zadziała bo poprzednie 3 cykle nie pękały pecherzyki mimo zastrzykow 10000j. :( Ale teraz jestem po laparo i gin ma nadzieje ze się uda. Trzymam kciuki za twoje pecherzyki. Niech pięknie pękają.

Cześć dziewczyny, pomożecie mi rozszyfrować te badania??
IMG_20200824_074548.jpeg

Hejka dziś powinna być @, wczoraj poszedł gorący prysznic i seksu na wywołanie, bo irytował już mnie ten ból brzucha, bolał i bolał a okresu nie było. Wstaje rano a tam brązowy śluz, ciekawe czy @ się rozkręci chociaż nigdy od brązowego mi się nie zaczynała [emoji1745]

reklama
Do góry