26, choć już wkrótce 27 jako nastolatka zawsze mówiłam, że do 30-stki to już będę miała trójkę dzieci i zamykam warsztat nieźle mi idzie, jak na razieA ile masz lat?
@Marta200x wydaje mi się, że w trakcie dni płodnych i owulacji, ale to może dziewczyny poprawia mnie
@Martxx1 czekamy na wieści
reklama
Martxx1
Fanka BB :)
Z moich obliczeń juz powinien być 1000 jutro także zobaczymy, lekarz kazał przyjść w poniedziałek to lepiej pójdęNie martw się wszystko będzie dobrze ale na USG chyba za wcześnie bo od 1 tys widać chyba nie ?
Carry88
Moderator
26, choć już wkrótce 27 jako nastolatka zawsze mówiłam, że do 30-stki to już będę miała trójkę dzieci i zamykam warsztat nieźle mi idzie, jak na razie
Ja mam 32 i jedna stracona ciążę. Teraz bym chciała rok po roku i zawsze mówię, że moim marzeniem są bliźniaki i mam nadzieje, że do 35 zamknę
Marta200x
A pewnie , lepiej dmuchać na zimne To Twoja pierwsza ciąża ?Z moich obliczeń juz powinien być 1000 jutro także zobaczymy, lekarz kazał przyjść w poniedziałek to lepiej pójdę [emoji12]
Martxx1
Druga, pierwsza straconaA pewnie , lepiej dmuchać na zimne To Twoja pierwsza ciąża ?
Arielda
Mój mówi to samo, tylko że ja już nie wiem jak mam go zachęcać... Ciągle mowi, że chce bardzo dziecka, ale jak kręcę mu tyłkiem, to bywa zmęczony i wtedy mu potrafię powiedzieć, że może to dziś mam owu, że nie może tak całkiem kiedy na ochotę, to się obraża o nici z nastroju...Ja zaszłam w ciążę w 1 cyklu coś w okolicach owulacji, ale nie jakoś specjalnie wyliczonej. Teraz też nie planuje za dużo o tym gadać, bo mój mąż się wkurza i mówi, że jak będę się nakręcać to nic z tego nie będzie.
U nas to zauważyłam, że odkąd mam diagnozę, wiem i on też wie, że nie może być mowy o jakimś spontanie, bo biorę zastrzyk i chodzę na Monitoring, to ogień zgasł jakby...
Ja mam ochotę i jestem napalona w okresie owu, on średnio, za to budzi się w nim tygrys tak tydz przed @ kiedyś mu wjechałam na ambicje i powiedziałam, że przed rozpoczęciem starań potrafił mnie brać po 12h pracy lub po 20km wędrówki w górach jak tylko drzwi pokoju przekroczyliśmy i było na dziko, a teraz wielce zmęczony...
Moze tak naprawdę nie chce dziecka?
A te testy mogą tak wyjść, że 10dc ciemniejsze, 11dc jaśniejsze i 12dc znowu ciemniejsze? Naprawdę zgłupiałam... Teraz właśnie mija 36h po zastrzyku i jestem skołowana... Śluz dalej płodny, w sumie od 8dc się zaczął. Ja czuję, że nie oeknal ten pęcherzyk znowu, chociaż były dwa...
Marta200x
No to tym bardziej . Będzie dobrze ,zobaczyszDruga, pierwsza stracona [emoji6]
O której masz wizytę ?
Martxx1
O 10:30 dam znać jak nie zemdleje przedNo to tym bardziej . Będzie dobrze ,zobaczysz
O której masz wizytę ?
Carry88
Moderator
Mój mówi to samo, tylko że ja już nie wiem jak mam go zachęcać... Ciągle mowi, że chce bardzo dziecka, ale jak kręcę mu tyłkiem, to bywa zmęczony i wtedy mu potrafię powiedzieć, że może to dziś mam owu, że nie może tak całkiem kiedy na ochotę, to się obraża o nici z nastroju...
U nas to zauważyłam, że odkąd mam diagnozę, wiem i on też wie, że nie może być mowy o jakimś spontanie, bo biorę zastrzyk i chodzę na Monitoring, to ogień zgasł jakby...
Ja mam ochotę i jestem napalona w okresie owu, on średnio, za to budzi się w nim tygrys tak tydz przed @ kiedyś mu wjechałam na ambicje i powiedziałam, że przed rozpoczęciem starań potrafił mnie brać po 12h pracy lub po 20km wędrówki w górach jak tylko drzwi pokoju przekroczyliśmy i było na dziko, a teraz wielce zmęczony...
Moze tak naprawdę nie chce dziecka?
A te testy mogą tak wyjść, że 10dc ciemniejsze, 11dc jaśniejsze i 12dc znowu ciemniejsze? Naprawdę zgłupiałam... Teraz właśnie mija 36h po zastrzyku i jestem skołowana... Śluz dalej płodny, w sumie od 8dc się zaczął. Ja czuję, że nie oeknal ten pęcherzyk znowu, chociaż były dwa...
Mi się bardziej wydaje, że to chodzi o tą otoczkę. Ja po poronieniu miałam straszne ciśnienie, ciągle o tym gadałam, liczyłam kiedy będziemy mogli znowu zacząć i efekt dokładnie odwrotny zero zainteresowania, wcześniejszy sen itp. Teraz coś zaczęłam żartować żeby był gotowy bo kończy mi się okres to już widziałam żebym tylko dalej nie szła w tą stronę. Dlatego teraz postaram się za dużo o tym nie gadać, że ma być teraz i teraz bo to chyba działa zniechęcająco. My kobiety inaczej na to patrzymy a faceci niby tacy rzeczowi i nastawieni na okazję ale jak im sie mówi to działa odwrotnie
reklama
Magdusia88
Tak wygląda mój pik od 3 cykli, co p tym myślicie?
Jutro też zrobię, ale na pewno będzie jaśniejszy albo nic nie będzie...
Jutro też zrobię, ale na pewno będzie jaśniejszy albo nic nie będzie...