reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mężom/niemężom to połowy rzeczy nie można mówić.
Ja dość długo już nie zaglądałam na forum, tylko prywatnie gadałam z dziewczynami, ale jak znów zaczyna się u mnie coś dziać, jakieś badania, wizyty, to znowu się wkręcam. I tylko ciągle słyszę "zostaw w końcu ta zieloną stronkę".

reklama
Zaraz! Kurcze przykro że facet tak mówi ale myślę że warto popracować nad związkiem no bo jak inaczej?? Musicie wypracować jakiś kompromis jeśli się kochacie.
Mój chłop też nie chce słyszeć o owulacji i teraz też się zastanawiam jak to zrobić żeby seksy były a on nie wiedział o owulacji [emoji2356]

O owulacji to już żaden nie chce słyszeć :p też będę kombinować w tym cyklu.

Umówiłam się do nowej ginki,ale ma termin tylko na mój 10dc, kurcze ostatnio testy owu zaczęły mi wychodzić od 11, pozytyw 12, czy myślicie,że coś zobaczy? Chcę skonsulotwać jakoś jajek no i podobno ona ogarnia mutacje. ;)

Mój kiedyś mi spojrzał przez ramię co czytam ale źle sprawdził i mówi co Ty o sraczkach czytasz [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Mężom/niemężom to połowy rzeczy nie można mówić.
Ja dość długo już nie zaglądałam na forum, tylko prywatnie gadałam z dziewczynami, ale jak znów zaczyna się u mnie coś dziać, jakieś badania, wizyty, to znowu się wkręcam. I tylko ciągle słyszę "zostaw w końcu ta zieloną stronkę".
To w sam raz jak pójdziesz w 10 dc a w 11 dc masz pozytyw owu
O owulacji to już żaden nie chce słyszeć [emoji14] też będę kombinować w tym cyklu.

Umówiłam się do nowej ginki,ale ma termin tylko na mój 10dc, kurcze ostatnio testy owu zaczęły mi wychodzić od 11, pozytyw 12, czy myślicie,że coś zobaczy? Chcę skonsulotwać jakoś jajek no i podobno ona ogarnia mutacje. ;)

reklama
Do góry