reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Testowałam ale niestety biel, wczoraj i dzisiaj. Jutro okres, już nie testuje. Mam nadzieje że przyjdzie w terminie.
@margaretka89 jak tam ? Byłaś u lekarza? Co Ci powiedzieli na te wyniki?

@HappyBabyMama Twoje wyniki już są czy jeszcze nie? Dobrze się już czujesz?

@aga.i.nieszka testowałaś już?
Tak byłyśmy razem i tam ba grupie, i tu i tam [emoji16][emoji8]

Bardzo mi przykro, że Cię to spotkało [emoji26] daj znać, gdybyś potrzebowała się wygadać...
Przed aminopunkcją nie myślałaś się skonsultować może z jeszcze jednym lekarzem ?

Trzymaj się! [emoji873]
Mój pierwszy mnie wysłał na genetyczne na NFZ bo widział już w 11 tygodniu że coś jest nie tak . Ten to potwierdził i wyszukal jescze wiecje markerów . Wiecie co hmmm jakby to napisać nawet ja widziałam że jest coś nie tak na usg .

Czyli teraz jakie są zalecenia lekarza? Amniopunkcja i co potem ?
Mój pierwszy mnie wysłał na genetyczne na NFZ bo widział już w 11 tygodniu że coś jest nie tak . Ten to potwierdził i wyszukal jescze wiecje markerów . Wiecie co hmmm jakby to napisać nawet ja widziałam że jest coś nie tak na usg .

reklama
Do góry