reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny kochane , dzidzia żyje ma 4 cm machalo do mnie rękami Ale niestety jest jedną rzecz która niepokoi ale nie chce teraz o tym pisać może jutro jak ochłone albo na priv . Przepraszam
Ok, dzięki że się odezwałaś, trzymaj się mocno, jeśli o czymś nie chcesz mówić to nie mów, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze😘

@Luckypucky 4 cm to już kawał dzidzi ❤❤❤❤

Ja jestem głupia i popłakałam się wczoraj w pracy bo wczoraj zacząłby się 16 tydzień 😢

Ściskam mocno. Coś było ja wczoraj na tel znalazłam jakieś screeny z datą porodu itp i u mnie byłby 23...
Nie możemy się dać złym myślom🤗

@Luckypucky trzymaj się

Ostatnia edycja:
Ściskam mocno. Coś było ja wczoraj na tel znalazłam jakieś screeny z datą porodu itp i u mnie byłby 23...
Nie możemy się dać złym myślom🤗

@Luckypucky trzymaj się
Wiem ale to jeszcze zbyt świeże ... Najgorzej że jeszcze @ nie przyszła 🙈 ja Ciebie też mocno tule 🤗

U mnie aby do stycznia!! :) Już postanowiłam że będziemy próbować do czerwca przyszłego roku ( w czerwcu skończę 35 lat) jak się nie uda to trudno .....

reklama
Hej dziewczyny kochane , dzidzia żyje ma 4 cm machalo do mnie rękami Ale niestety jest jedną rzecz która niepokoi ale nie chce teraz o tym pisać może jutro jak ochłone albo na priv . Przepraszam
Daj znać kochana, jak coś to pisz. W badaniach często coś tam wychodzi i niepotrzebnie się denerwujemy a potem wszystko wychodzi, że jest dobrze :)

Do góry