Blaankaa
Fanka BB :)
@Luckypucky i jak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też akurat pomyślałam o @Luckypucky
Ok, dzięki że się odezwałaś, trzymaj się mocno, jeśli o czymś nie chcesz mówić to nie mów, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrzeHej dziewczyny kochane , dzidzia żyje ma 4 cm machalo do mnie rękami Ale niestety jest jedną rzecz która niepokoi ale nie chce teraz o tym pisać może jutro jak ochłone albo na priv . Przepraszam
Hej dziewczyny kochane , dzidzia żyje ma 4 cm machalo do mnie rękami Ale niestety jest jedną rzecz która niepokoi ale nie chce teraz o tym pisać może jutro jak ochłone albo na priv . Przepraszam
@Luckypucky 4 cm to już kawał dzidzi ❤❤❤❤
Ja jestem głupia i popłakałam się wczoraj w pracy bo wczoraj zacząłby się 16 tydzień
Wiem ale to jeszcze zbyt świeże ... Najgorzej że jeszcze @ nie przyszła ja Ciebie też mocno tuleŚciskam mocno. Coś było ja wczoraj na tel znalazłam jakieś screeny z datą porodu itp i u mnie byłby 23...
Nie możemy się dać złym myślom
@Luckypucky trzymaj się
Na tym etapie powinna być wysoko, skonsultuj z lekarzem koniecznie żebyś była spokojnaNo właśnie wiem że ona powinna być wysoko dlatego się tak stresuje Ale jutro mam wizytę więc się dowiem
Daj znać kochana, jak coś to pisz. W badaniach często coś tam wychodzi i niepotrzebnie się denerwujemy a potem wszystko wychodzi, że jest dobrzeHej dziewczyny kochane , dzidzia żyje ma 4 cm machalo do mnie rękami Ale niestety jest jedną rzecz która niepokoi ale nie chce teraz o tym pisać może jutro jak ochłone albo na priv . Przepraszam