reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja dzis dzwonilam zeby sie umowic na Usg bo w tym cholernym uk nawet bety nie idzie zrobic I musze czekac 3 tygodnie😢😢 Powiedziala mi pani ze tutaj usg wykonuja od 7 tyg, kurde jak Ja wytrzymam tyle czekania🙈🙈🙈

reklama
Aha czyli ciągle może i może i może. Duży plus bo nigdy ci nie odmówi
emoji85.png

Ja mimo że mnie tu większą połowa z forum nie znosi to i tak lubię tu pisać doradzać wspierać
emoji4.png
Czyli należę do mniejszości 😂 Albo jeszcze za mało ze sobą jesteśmy😉😁

Czyli należę do mniejszości [emoji23] Albo jeszcze za mało ze sobą jesteśmy[emoji6][emoji16]
[emoji1787][emoji1787] Napisze tak jeśli ktoś pisze do mnie do spokojnie to ja również ale jeśli ktoś na mnie najeżdża też tak robię. Kiedyś było tak że ludzie jeździli po mnie a ja dalej chciałam byłam miła pomagałam teraz już skończyłam. Nie jestem tu po to żeby sobie wirtualnych wrogow robić.

Trzymałam kciuki [emoji173] na pewno bedzie dobrze [emoji873] powodzenia [emoji256]
Dziewczyny Już jestem . Mailem ogromne szczęście że trafiłam na dobrego lekarza czułam się jak w prywatnej klinice . Wyobraźcie sobie że pecherzyk ma 8,7 mm i jest pecherzyk zoltkowy .
Nie Wiem czy poprzedni lekarz się aż tak pomylił czy miał zły sprzęt . Czy to cud [emoji173]
Jest szansa na zdrowa ciążą Ale gwarancji nie daja. Modlę się zeby było dobrze

No niestety testy owu nic nie przepowiadały... ale jestem jeszcze tego zdania, że jestem przed okresem jeszcze 4-6 dni to może dlatego nic nie wyszło. Albo owulacja mi się przesunęła i okres i wszystko inne. Wiem chyba ze już odpuszczam w tym roku...

Załączniki

• B79E7D5F-0E00-4086-9B08-B84797DCF796.jpeg
    B79E7D5F-0E00-4086-9B08-B84797DCF796.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 79
Jeszcze jest dużo czasu, ten test mógł być zrobiony za wcześnie :)
No niestety testy owu nic nie przepowiadały... ale jestem jeszcze tego zdania, że jestem przed okresem jeszcze 4-6 dni to może dlatego nic nie wyszło. Albo owulacja mi się przesunęła i okres i wszystko inne. Wiem chyba ze już odpuszczam w tym roku...

Dziewczyny Już jestem . Mailem ogromne szczęście że trafiłam na dobrego lekarza czułam się jak w prywatnej klinice . Wyobraźcie sobie że pecherzyk ma 8,7 mm i jest pecherzyk zoltkowy .
Nie Wiem czy poprzedni lekarz się aż tak pomylił czy miał zły sprzęt . Czy to cud ❤
Jest szansa na zdrowa ciążą Ale gwarancji nie daja. Modlę się zeby było dobrze
Jeeej, nawet ja odetchnęłam z ulgą.. W kochana teraz odpocznij i czekaj do następnej wizyty ❤️❤️❤️

reklama
Jeśli cykle masz 35 dniowe to może być za szybko.
Ja tu na forum nieraz widziałam jak dziewczynom w 27 dc wychodził negatyw a dzień po @2 krechy.

Do góry