reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No ale pisałaś że miałaś okres dwa razy w ciągu tego roku? I że ciąża była 4 tyg młodsza bo miałaś taki długi cykl jeśli dobrze pamiętam więc może akurat coś w tym jest. Lekarz Ci na pewno wszystko powie :)
@monika1708 mi nie zanika okres. W marcu byłam w ciąży a okres po stracie dostałam po 6 tygodniach i teraz czekam na drugi. Nie wiem czy była owu czy nie i ile będzie ten cykl trwał.

reklama
No ale pisałaś że miałaś okres dwa razy w ciągu tego roku? I że ciąża była 4 tyg młodsza bo miałaś taki długi cykl jeśli dobrze pamiętam więc może akurat coś w tym jest. Lekarz Ci na pewno wszystko powie :)
Tak miałam 2 razy w roku w styczniu w lutym nie dostałam luteina też nie wywołała okresu w marcu okazało się że jestem w ciąży zamiast w okolicach 8tc to byłam w 4+6 w kwietniu straciłam i pierwszy okres dostałam 2.06 trwał 5 dni i teraz czekam na drugi okres i on wcale nie musi się pojawić tak jak przed ciąża czyli 30dc bo dzisiaj mam 33dc. Gin jak mi gadał to pow że prawdopodobnie wystąpiła owu mimo braku miesiączki w lutym. Pow że czasami się tak zdarza.

Ja widzę biała kreskę, wydaje mi się że ona jest fabryczna
Cześć dziewczyny jestem tu nowa , staramy się z mężem o drugie dziecko , nasza pierwsza księżniczka niebawem skończy 6 lat . Pierwsza ciąże poroniłam , druga była zagrożona i praktycznie cała ciąże musiałam leżeć , ale udało się urodzić zdrowa dziewczynkę . Wczoraj zrobiłam test ciążowy ( niestety 4-5 dni przed okresem , i na domiar złego z wieczornego moczu , chyba już dłużej nie umiałam wytrzymać ) coś widać czy tylko mi się wydaje ?[emoji2957]

Witajcie dziewczyny. Jak u was wyglądała pierwsza miesiączka po poronieniu i zabiegu łyżeczkowania? Ja 3.06 miałam właśnie zabieg łyżeczkowania w zeszłym tygodniu byłam na kontroli u ginekologa i stwierdził że wszystko ładnie się wyczyściło i że powinnam dostać lada dzień okres. Wczoraj właśnie nastąpił ten dzień i miesiączka jest strasznie obfita, łóżko zalane itp. Dodam że moje miesiączki były bardzo regularne i raczej normalne do 3 podpasek na dobę. Jak to u was było?
Ja pierwsza miesiączkę dostalam po4tyg i lalo sie ze mnie okropnie ,byłam wtedy akurat w pracy lalo mi się po nogach to bym koszmar. Okres trwal prawie 2tyg, za miesiac bylo to samo. My babeczki to mamy przesrane jednym słowem.

Dokładnie tak jak koleżanka pisze, miałaś podobno @ dwa razy w roku więc coś jest napewno nie tak [emoji2368]

Dokładnie tak jak koleżanka pisze, miałaś podobno @ dwa razy w roku więc coś jest napewno nie tak [emoji2368]
Napisałam wyżej dlaczego tak miałam. To nie było zatrzymanie miesiączki. Tylko zaszłam w ciążę w lutym nie mając okres a po stracie nie dostaje się od razu okresu tylko trzeba odczekać do 8tyg ja dostałam po 6tygodniach. Więc całkiem normalnie.

reklama
Do góry