reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Ja w zeszłym roku miałam ponad 300 ale w innej jednostce. A wynik z czerwca poznam 8.07[emoji4]Ja też dostałam Dostinex . Dziś biorę tabletkę druga i za tydzień będę badać prolaktyne. Wg normy mam troszkę powyzej bo niecałe 25 ale owulacji nie mam i ginekolog sądzi że od tego. Jak wysoką macie prolaktyne ?
Mag1503
Dwa dni temu zrobiłam test o czułości 25 żeby sprawdzić czy jest zastrzyk i był negatywny. Jutro rano zrobię ten sam test i będę mieć odpowiedz choć szczerze wątpię ze się udałoW takim razie życzę aby to było to.
Oleczqa002
Ja się staram o pierwszego jeszcze mam 29 lat, ale w sierpniu pyknie 30stka założyłam sobie kiedyś, że przed 30stką chce już mieć „bąbelka” albo przynajmniej być w ciąży, także zostały mi 2 ostatnie szanseDziewczyny pytanie trochę z innej beczki Te które starają się o pierwszego dzidziusia ile macie lat?
KiedyPytam
Lekarz jej tak powiedział. Lekarz. Podejrzewam że skończył medycynę skoro jest lekarzem. ....A dlaczego masz odstawić? Jak odstawisz od razu to będzie duży wyrzut insuliny i może dojść do poronienia. Nigdy czegoś takiego się nie robi.
Podobno temperatura nie musi skakać od razu po owu może nawet dopiero po 4 dniachCześć w czwartek. Ja to nie wiem w ogóle kiedy okres ma być i kiedy ewentualnie testować. W innym dniu skoczyła mi temperatura. W innym dniu miałam test owu pozytywny. W innym dniu podejrzewa ze była owu lekarz. A WCZORAJ BOLAŁ MNIE JAJNIK. Ale może to też byc ból jelit. Więc nie wiem nic
K
Katijah
Gość
Kazał odstawić, tak samo endokrynolog powiedzialA dlaczego masz odstawić? Jak odstawisz od razu to będzie duży wyrzut insuliny i może dojść do poronienia. Nigdy czegoś takiego się nie robi.
KiedyPytam
Też sobie tak zakładałam a mam już 31 już nie zakładam nawet 35 .... Założył.sobie że zdążę do 40Ja się staram o pierwszego jeszcze mam 29 lat, ale w sierpniu pyknie 30stka założyłam sobie kiedyś, że przed 30stką chce już mieć „bąbelka” albo przynajmniej być w ciąży, także zostały mi 2 ostatnie szanse
K
Katijah
Gość
To jeszcze trochę czasu maszTeż sobie tak zakładałam a mam już 31 już nie zakładam nawet 35 .... Założył.sobie że zdążę do 40
reklama
Czemu?
Ja raz miałam i nie polecam.