reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja odpuściłam ten cykl mimo ze po sono hsg są szanse bo wyjezdzamy na wakacje akurat w czasie gdy test mógłby wyjść pozytywny wiec ani bety nie zrobię ani nie sprawdzę czy się dobrze umiejscowiło wiec za duże ryzyko w razie w operacja za granica nie wchodzi w grę. Zła jestem:( tak mi szkoda. Coprawda pewnie by się nie udało przez ten polip ale jednak mi smutno. Ciagle coś. W dodatku owu była wcześniej wiec i okres przyjdzie wcześniej i muszę przełożyć usunięcie polipy na kolejny miesiąc wiec już trzy stracę :((( Wyc się chce.

reklama
Ja odpuściłam ten cykl mimo ze po sono hsg są szanse bo wyjezdzamy na wakacje akurat w czasie gdy test mógłby wyjść pozytywny wiec ani bety nie zrobię ani nie sprawdzę czy się dobrze umiejscowiło wiec za duże ryzyko w razie w operacja za granica nie wchodzi w grę. Zła jestem:( tak mi szkoda. Coprawda pewnie by się nie udało przez ten polip ale jednak mi smutno. Ciagle coś. W dodatku owu była wcześniej wiec i okres przyjdzie wcześniej i muszę przełożyć usunięcie polipy na kolejny miesiąc wiec już trzy stracę :((( Wyc się chce.

Kochana a może właśnie nie odpuszczaj? Naprawdę od razu nie musisz mieć chyba bety? I latać na przyrosty? Przecież dobry przyrost nie daje gwarancji.
Chyba, że faktycznie jest jakieś ryzyko po zabiegu? Ja po histeroskopii zaszłam w 1 cyklu.
Ja w 1 ciąży robiłam 1 test i 1 betę nawet nie wiedziałam co to są przyrosty i uważam, że zdrowsza dzięki temu jestem, bo inaczej bym zwariowała chyba. Teraz też tak będę chciała robić, bo też jestem z tych nakręcających się ;)

No to ja już przygotowana. Wczoraj testy przyszły. Jeszcze myślę czy zacząć już od 5 lipca czy od 6 lipca. Okres przewidziany na 8-9 lipiec Zobacz załącznik 1142254
Ja też wczoraj zamówiłam i czekam dziś na dostawę :) Lubię te nordtesty, bo są tanie i ostatnio się sprawdziły. Ja mam dostać 7@ i miałam robic test dopiero 8 na męża urodzony ale chyba zrobię wcześniej :D

Podziwiam osoby które robią w dniu @ albo dzień po [emoji85] Ja przeważnie używałam Pink testów, ale mnie zawiodły. Dzień przed @ i w dniu @ wyszedł mi negatyw. Dopiero dzień p owuszedl slabiutki dzień a tego samego dnia beta była około 80. Znowu facelle ma wyraźną kreskę fabryczna i nie raz myślałam że jest druga i ta nie pewność. O nordtest czytałam pozytywne opinie
Ja też wczoraj zamówiłam i czekam dziś na dostawę :) Lubię te nordtesty, bo są tanie i ostatnio się sprawdziły. Ja mam dostać 7@ i miałam robic test dopiero 8 na męża urodzony ale chyba zrobię wcześniej :D

reklama
Podziwiam osoby które robią w dniu @ albo dzień po [emoji85] Ja przeważnie używałam Pink testów, ale mnie zawiodły. Dzień przed @ i w dniu @ wyszedł mi negatyw. Dopiero dzień p owuszedl slabiutki dzień a tego samego dnia beta była około 80. Znowu facelle ma wyraźną kreskę fabryczna i nie raz myślałam że jest druga i ta nie pewność. O nordtest czytałam pozytywne opinie
U mnie Pink testy tez wczesnie nie wychodziły, a nordtest wyszedł i dodatkowo jest mega tani ;)

Do góry