młoda1994
Fanka BB :)
Spokojnie wszystko przed tobą[emoji4]AA ok, ja nie ogarniam trochę tych tematów [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie wszystko przed tobą[emoji4]AA ok, ja nie ogarniam trochę tych tematów [emoji85]
Skąd zamawiałaś nord testy? [emoji2]
Po 4 minutach kreska wyglada takZobacz załącznik 1142264
Spokojnie wszystko przed tobą
[
Pytaj kochana od tego tu jesteśmy. Każda zaczynała od zera i nie miała takiej wiedzy na dany temat.Mam nadzieje,ze pojdzie szybko i wszystkiego się nie nauczę [emoji14] Ale pewnie pytać będę dużo Bo planuje startować z testami owu
32, staramy się od trzydziestki.Dziewczyny pytanie trochę z innej beczki [emoji2957] Te które starają się o pierwszego dzidziusia ile macie lat? [emoji4]
27 w tym rokuDziewczyny pytanie trochę z innej beczki Te które starają się o pierwszego dzidziusia ile macie lat?
Z allegro. Po 3zl sztuka. Ogólnie za 7 testów i przesyłkę dałam 29zl. Zwykły test w aptece kosztuje około 9zl a znam siebie. Do okresu będę jak głupia codziennie testować i bym zbankrutowala. Taniej wyszłanu mnie wtedy beta
32, staramy się od trzydziestki.
P. S. Rocznik 88 ruleeeez!!! [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]
28Dziewczyny pytanie trochę z innej beczki [emoji2957] Te które starają się o pierwszego dzidziusia ile macie lat? [emoji4]