reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
No właśnie ja myślę, że to progesteron i 7.07 jak będę u mojego lekarza na wizycie to nie wyjdę dopóki nie dostanę skierowania na progesteron od niego
A nie chcesz podejść ma bete? Pisałaś, że nadal masz pozytywny test.
Progesteron płatny kosztuje ok 23zl u mnie, także nawet mniej niż beta hcg, może warto prywatnie?
A może to plamienie i nadal jesteś w ciąży? 🙂 I niektórych kobiet nadal występują jak są w ciąży 🤞
Ja to bym proga robiła wraz z beta po pozytywnym teście 🙂

Ogólnie co jakiś czas pobolewa mnie brzuch. Do okresu jeszcze trochę, ale moje cykle robią ze mną co chcą.. Więc nie wiem kiedy się go spodziewać... Dziś zaczęły mnie boleć sutki. Nigdy nie bolały, ale też nie biorę tego jaki znak, bo całkiem sfiksuje.. Jesze 4 km ode mnie wykryli koronawirusa,wiec całkiem można sfiksować dziś 🤣🤣

Mam taka ogromna nadzieję! Jutro pójdę na hcg i zobaczę czy już bliżej tego 1000 i się wybiorę na dniach na usg . A Ty zaraz wychodzisz że szpitala tak ? 💕
Ja od wczoraj w domciu ❤️beta spadła do 2000 . Teraz idę w piątek do przychodni żeby dali mi skierowanie na betę bo nie mam zamiaru płacić co chwilę za badania .

Przepraszam, że się znów tak wtrącam, ale czy te testy wychodzą ok? Czy jeśli np tego 15dc wyszedł pozytyw to powinny dalej jaśnieć kreski? Boooooze ja się nie znaaaaaaaam ratuuunku ale ten z 15dc to mój pierwszy taki pozytyw 🤨😳🥰

Załączniki

• E2B35A34-BFE8-4AFF-AC57-EBEF72E706BF.jpeg
    E2B35A34-BFE8-4AFF-AC57-EBEF72E706BF.jpeg
    199,6 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry