reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mam pytanie do palących dziewczyn 😊 Jak to u was jest? Rzucilyscie palenie przy staraniach? Ja staram się ograniczać po skończonej @ gdy zaczynamy się starać ale ciężko jest całkiem rzucić zwłaszcza gdy dochodzi stres czy się uda tym razem... Z drugiej strony wiem, ze to tez utrudnia zajście..

reklama
Hej. Jeśli chodzi o mnie to ja kiedyś paliłam, potem rzuciłam i tylko od czasu do czasu przy piwku fajkę zapaliłam a jak zaczęliśmy się starać to jak idiotka chyba ze stresu wróciłam do palenia. Mi to nie przeszkodziło, zaszłam w ciążę dość szybko i w dniu pozytywnego testu od razu koniec. Nawet mnie przez chwilę nie ciągnęło. Ciekawe jest to jak nasza głowa działa w takich sytuacjach.
Jak się dowiedziałam że serduszko nie bije to pierwsze co w domu zrobiłam to fajka. No i tak mija 5 tyg i nadal popalam.
Sama musisz zdecydować co będzie najlepsze dla Ciebie ale ja myślę że jeśli masz zajść to zajdziesz czy będziesz palić czy nie. Wiele dziewczyn się bardzo nakręca i od owulacji nie palą, nie piją alkoholu, a nawet kawy. Moim zdaniem to przesada. Wyjęte z życia że tak powiem dwa tygodnie w każdym miesiącu, do tego głowa ciągle skupiona na tym że nie mogę tego ani tamtego żeby nie zaszkodzić zapłodnieniu. Tak to nie działa, raczej powinno się żyć normalnie:)
Mam pytanie do palących dziewczyn [emoji4] Jak to u was jest? Rzucilyscie palenie przy staraniach? Ja staram się ograniczać po skończonej @ gdy zaczynamy się starać ale ciężko jest całkiem rzucić zwłaszcza gdy dochodzi stres czy się uda tym razem... Z drugiej strony wiem, ze to tez utrudnia zajście..

Mam pytanie do palących dziewczyn 😊 Jak to u was jest? Rzucilyscie palenie przy staraniach? Ja staram się ograniczać po skończonej @ gdy zaczynamy się starać ale ciężko jest całkiem rzucić zwłaszcza gdy dochodzi stres czy się uda tym razem... Z drugiej strony wiem, ze to tez utrudnia zajście..
Ja paliłam normalnie, pewnego dnia rano jak zapaliłam to myślałam że zwymiotuje, to było tydzień przed terminem @ więc pomyślałam że coś jest nie tak, poleciałam po test i okazało się, że w ciąży jestem, także mnie sama odrzuciło

Paliłam. Ogólnie paliłam 11 lat, nawet powiem że na początku ciąży bo ciężko było mi rzucić. Ale wkoncu się zaparlam i rzucilam. I tak już nie pale od 2018 roku [emoji2960]
Mam pytanie do palących dziewczyn [emoji4] Jak to u was jest? Rzucilyscie palenie przy staraniach? Ja staram się ograniczać po skończonej @ gdy zaczynamy się starać ale ciężko jest całkiem rzucić zwłaszcza gdy dochodzi stres czy się uda tym razem... Z drugiej strony wiem, ze to tez utrudnia zajście..

reklama
Do góry