Martxx1
Fanka BB :)
Idz! Trzymamy kciukiJuż o tym myślałam właśnie mam aptekę w sumie do 21 chyba pójdę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idz! Trzymamy kciukiJuż o tym myślałam właśnie mam aptekę w sumie do 21 chyba pójdę
Ej dziewczyny to są chyba jakieś jaja ? Zrobilam test z rosmana nie z porannego moczu. I wyszło coś takiego 26 dc .
Znacie te testy ? One kłamią?
Bardzo dobrze popieram ja też zawsze reaguje czy to w sklepie czy w labo. A gdzie robiłaś tsByło kupić 2 żeby mieć też na poranny moczDobra kupiłam test idę już do domu .słuchajcie jeśli od tamtej pory co robiłam ten z rosmana nic nie piłam to mogę to już zrobić? Boję się że ten ma inną czułość i nie pokaże nic . Mimo że wzięłam czułość 10 to i tak się boję;(
Rób [emoji4]Dobra kupiłam test idę już do domu .słuchajcie jeśli od tamtej pory co robiłam ten z rosmana nic nie piłam to mogę to już zrobić? Boję się że ten ma inną czułość i nie pokaże nic . Mimo że wzięłam czułość 10 to i tak się boję;(
Dobra kupiłam test idę już do domu .słuchajcie jeśli od tamtej pory co robiłam ten z rosmana nic nie piłam to mogę to już zrobić? Boję się że ten ma inną czułość i nie pokaże nic . Mimo że wzięłam czułość 10 to i tak się boję;(