reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Tak wygląda po wyschnięciu. Dobra idę do apteki .boję się tylko że na tym następnym nic nie zobaczę

Załączniki

• 20200623_202208.jpg
    20200623_202208.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 119
Bardzo dobrze popieram ja też zawsze reaguje czy to w sklepie czy w labo. A gdzie robiłaś ts
Dobra kupiłam test idę już do domu .słuchajcie jeśli od tamtej pory co robiłam ten z rosmana nic nie piłam to mogę to już zrobić? Boję się że ten ma inną czułość i nie pokaże nic . Mimo że wzięłam czułość 10 to i tak się boję;(
Było kupić 2 żeby mieć też na poranny mocz

Dobra kupiłam test idę już do domu .słuchajcie jeśli od tamtej pory co robiłam ten z rosmana nic nie piłam to mogę to już zrobić? Boję się że ten ma inną czułość i nie pokaże nic . Mimo że wzięłam czułość 10 to i tak się boję;(

Tez wzięłabym dwa na rano również, wyjdzie, wyjdzie 😁 jak nic nie piłaś to rób ❤️

Polećcie proszę jakiś dobry żel intymny wspomagający zapłodnienie. Mam suchość pochwy, a na tych wszystkich durexach jest napisane, że zmniejszają ruchliwość plemników. Notabene, zanim zaczęłam stosować antykoncepcję hormonalną nie miałam najmniejszego problemu z suchością, wręcz przeciwnie, potem półtora roku stosowałam anty i zaczęła się sahara, a teraz mimo, że już ich nie biorę rok problem ciągle narasta, sucho jak pieprz. Boję się, że tą antykoncepcją sobie tylko zaszkodziłam hormonalnie.... Czy któraś z Was też ma taki problem? 😟

reklama
Na górze jest dodatni Pink z ostatniej ciąży na dole z Rossmanna negatywny
Drugie zdjęcie to inny miesiąc i również z Rossmanna negatywny a jednak kreska
Screenshot_20200623_204259_com.android.gallery3d.jpeg
Screenshot_20200623_203819_com.facebook.orca.jpeg

Do góry