reklama
Olcia2052
Fanka BB :)
Pierwsza ciąża 12 lat temu nie robiłam bety w ogóle A byłam u tego samego lekarza . No zobaczymyTo właśnie zależy od lekarza. Niektórzy nawet po USG chcą sprawdzić przyrost we wczesnej ciąży. A innych w ogóle ten przyrost nie interesuje Powodzenia!
bleucoco
Kiedyś w ogóle się nie robiło, to fakt Ale skoro to ten sam lekarz to powinno być OK Który to byłby tydzień na wizycie?Pierwsza ciąża 12 lat temu nie robiłam bety w ogóle A byłam u tego samego lekarza . No zobaczymy
Olcia2052
To byłby 6 tydzień - końcówka 6Kiedyś w ogóle się nie robiło, to fakt Ale skoro to ten sam lekarz to powinno być OK Który to byłby tydzień na wizycie?
bleucoco
To może na tym etapie sobie odpuści jak zobaczy serduszko bo już może byćTo byłby 6 tydzień
Olcia2052
Jejku nie wiem co zrobię jak to usłyszę, myślisz że tak szybko może być??To może na tym etapie sobie odpuści jak zobaczy serduszko bo już może być
Kala_kalus
Aktywna w BB
Mam nadzieje, ze to nie złudne nadzieje Czekam kilka dni i robię testTo ja podobnie miałam na początku Ciągle siku (zostało do tej pory), kłucia w kroku jak przy owu co mnie bardzo zdziwiło, miałam jeszcze kłucia w brodawkach, no i zmęczenie i spadek koncentracji
*Katarina*
Cześć dziewczyny. Już od dłuższego czasu Was obserwuje więc pora się przywitać. Krótko o mnie, mam 30 lat, staramy się o 1 dziecko ok roku. Hmm w zasadzie to pewnie dłużej. W lipcu będę miała robiona drożność jajowodów i tak konkretnie umowię się do ginekologa zajmującego się niepłodnością. Póki co mój obecny ginekolog jakoś nie bardzo ma pomysł co robić. Obecnie 9dc. Od tego cyklu robię testy owulacyjne, mozecie spojrzeć? Czy to nie dziwne że w 8dc mocniejsza kreska a w 9 już słabo widoczna?
Załączniki
Evela.6
Trzym kciuki [emoji110]Facelle i wszystkie inne się nie myliły jic a nic. Jest ciąża i beta z dziś 51, 7. Ale plamie tzn brudze troszkę papier po wyjściu z toalety i trochę mnie to martwi.. lekarz mówi duphaston i na spokojne ale jak tu być spokojna...
reklama
bleucoco
U nas było w 5+3 bodajże Także jak najbardziej jest taka możliwość Wszystko też zależy od sprzętuJejku nie wiem co zrobię jak to usłyszę, myślisz że tak szybko może być??