la_mariquita
Moderator
Dziewczyny, dzisiejsza beta 114. Chyba już powinnam się cieszyć pełną gębą?Beta wyszła mi 37,51. To dobrze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, dzisiejsza beta 114. Chyba już powinnam się cieszyć pełną gębą?Beta wyszła mi 37,51. To dobrze?
Dziewczyny, dzisiejsza beta 114. Chyba już powinnam się cieszyć pełną gębą?
Dziewczyny, dzisiejsza beta 114. Chyba już powinnam się cieszyć pełną gębą?
Ja tak miałam w maju, ale podczas bzykanka poczułam, że mnie zabolało i troszkę krwawiłam, dzień przerwy i dostałam normalnie @ tak powinnam dostaćWczoraj podczas serduszkowanie stanie zakłóło mnie po prawej stronie, że później trochę krwi.. Śmiałam się, że znowu mój mąż wywołał mi okres (bo jutro mam dostać @) ale dzisiaj nic... Cisza... Kompletnie się nie czuję, a test nadal nie pokazuje tego co ma pokazać... Jak żyć? [emoji23]
póki co nic ... Nawet najmniejszego cienia A dosyć czuły test :-(Ja bym poczekała do terminu @ ale rób jak uważasz
Trzymam kciuki!
Dziewczyny mam pytanie odnośnie poziomu kwasu foliowego. Czy któraś z was miała go za dużo? Zrobiłam wyniki i mam ponad normę. Ogólnie po wizycie okazało się że na prawym jajniku mam torbiel prawdopodobnie endometrialna. Robiłam też ca125 ale wynik jest w normie. Tsh 2.49 do następnej wizyty jeszcze 3 tyg. Może któraś z was miała podobne perypetie?
Dziewczynki żeby nie być *niefajna*że najpierw pisałam a potem cisza to tylko wspomne ze w poniedziałek dam Wam znać co mi wyszło z bety bo właśnie lekarz mi powiedział że 2dni temu beta 1.20 a dzisiaj 3testy pozytywne to ciąży nie ma bo beta najważniejsza a trzy testy różnych firm kłamią... Szok.
Piąty test z dzisiaj rano. No to już bez jaj xdGłupi lekarz
Mi testy wychodziły przy becie 6,13 już, dzień wcześniej beta wynosiła 2,38 a dzień wcześniej była <0,1 w ciąży jestem