reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wczoraj podczas serduszkowanie stanie zakłóło mnie po prawej stronie, że później trochę krwi.. Śmiałam się, że znowu mój mąż wywołał mi okres (bo jutro mam dostać @) ale dzisiaj nic... Cisza... Kompletnie się nie czuję, a test nadal nie pokazuje tego co ma pokazać... Jak żyć? [emoji23]

Wczoraj podczas serduszkowanie stanie zakłóło mnie po prawej stronie, że później trochę krwi.. Śmiałam się, że znowu mój mąż wywołał mi okres (bo jutro mam dostać @) ale dzisiaj nic... Cisza... Kompletnie się nie czuję, a test nadal nie pokazuje tego co ma pokazać... Jak żyć? [emoji23]
Ja tak miałam w maju, ale podczas bzykanka poczułam, że mnie zabolało i troszkę krwawiłam, dzień przerwy i dostałam normalnie @ tak powinnam dostać

Witajcie!
Podczytuje od jakiegoś czasu i nieśmiało dołączę.
Jestem po stracie dość zaawansowanej ciąży i chcę starać się na nowo.

Mam nadzieję że uda się w tym cyklu.
Jestem w trakcie @ więc wszystko przede mną.

Gratuluję wszystkim dziewczynom którym się udało! ☺️

Dziewczyny mam pytanie odnośnie poziomu kwasu foliowego. Czy któraś z was miała go za dużo? Zrobiłam wyniki i mam ponad normę. Ogólnie po wizycie okazało się że na prawym jajniku mam torbiel prawdopodobnie endometrialna. Robiłam też ca125 ale wynik jest w normie. Tsh 2.49 do następnej wizyty jeszcze 3 tyg. Może któraś z was miała podobne perypetie?

A badalaś się pod katem genu MTHFR?
Dużo osób niestety ma wadliwy gen odpowiedzialny za metabolizm kwasu, wtedy przy suplementacji w Twojej krwi wynik jest wysoki ale dla dziecka jest tak jakbyś go nie brała - trzeba brać metylowaną formę.

Dziewczynki żeby nie być *niefajna*że najpierw pisałam a potem cisza to tylko wspomne ze w poniedziałek dam Wam znać co mi wyszło z bety bo właśnie lekarz mi powiedział że 2dni temu beta 1.20 a dzisiaj 3testy pozytywne to ciąży nie ma bo beta najważniejsza a trzy testy różnych firm kłamią... Szok.

Głupi lekarz :)
Mi testy wychodziły przy becie 6,13 już, dzień wcześniej beta wynosiła 2,38 a dzień wcześniej była <0,1 😂 w ciąży jestem

reklama
Głupi lekarz :)
Mi testy wychodziły przy becie 6,13 już, dzień wcześniej beta wynosiła 2,38 a dzień wcześniej była <0,1 😂 w ciąży jestem
Piąty test z dzisiaj rano. No to już bez jaj xd

Załączniki

• IMG_20200607_075834.jpg
    IMG_20200607_075834.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 140
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry