reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Czyli owulacja była tydzień temu? A progesteron robiłaś już po owulacji tak?
Ciężko określić, bo to pierwszy cykl po odstawieniu tabletek. Jak brałam tabsy co 28, a po odstawieniu kiedy mialam co 40 raz co 24 raz co 60 także ciężko. Alw według testów owu mialam rowno to tygodnie temu

reklama
Dziewczynki, dziś byłam na badaniach i progesteron 10,85ng/ml nie za niski? Owulacja była potwierdzona testami, temtepratura wzrosła,ale martwię się, że jak na 8dni przed @ jest jednak niski [emoji3525]

Czyli owulacja była tydzień temu? A progesteron robiłaś już po owulacji tak?

Owulacja byla 2 tygodnie twmu. A badanis robiłam w poniedziałek czyli 10 dni po owulacji. Wyniósł 13 i beta 10 dni po owu 0.
Dzia powtórzyłam betę. Jak tetaz nic nie wyjdzie to znaczy, że na pewno juz nic nie wyjdzie tam..

Dziewczynki, dziś byłam na badaniach i progesteron 10,85ng/ml nie za niski? Owulacja była potwierdzona testami, temtepratura wzrosła,ale martwię się, że jak na 8dni przed @ jest jednak niski [emoji3525]
8 dni przed @czyli robiłaś 6 dni pi owu?
Wynik dwucyfrowy podobno oznacza owulacje, moj 10 dni po owu wyniósł 13

Ohh kobiety jak mnie wkurwiają te testy już. Ehhhhhhh

Załączniki

• IMG_20200605_143655.jpg
    IMG_20200605_143655.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 136
reklama
Czyli w boże ciało okres..... Do tego mam trochę zakażenia paciorkowcem ale mój lekarz od zachodzenia w ciążę powiedział że to nie szkodzi, dał mi lek, po okresie mam brać probiotyki. Szkoda tylko że znowu nic nie wyszło. Miałam piękna owulację w odpowiednim czasie po pregnylu, 12 mm endo, żadnych torbieli które by mi niepotrzebnie gmatwaly w hormonach. Po prostu eldorado! Szkoda tylko że uj bombki strzeli.

Do góry