hanka_karaś
Zaciekawiona BB
tak )Czy to już pozytyw?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak )Czy to już pozytyw?
Ja bym liczyła jako pozytyw i działa, ale robiłabym te testy jeszcze trochęCzy to już pozytyw?
Rob owulacyjne jak masz wychodza pozytywne zanim na ciazowycm widac potwierdzoneCześć dziewczyny, chciałam się przywitać
ostatnia @ była 20.03 owu 02.04, cykle 27 dni...
do następnej @ zostało 7 dni i nie wiem kiedy testować, a już nie mogę się doczekać
Witaj Najbezpieczniej 12 dni po owu, wtedy coś już może wyjśćCześć dziewczyny, chciałam się przywitać
ostatnia @ była 20.03 owu 02.04, cykle 27 dni...
do następnej @ zostało 7 dni i nie wiem kiedy testować, a już nie mogę się doczekać
Rob owulacyjne jak masz wychodza pozytywne zanim na ciazowycm widac potwierdzone
Ja właśnie też, pełna analiza piersi, chcoiaz powiem że dla mnie PMS to coś nowego bo przed chemią wogule nie miałam a teraz prawie każdy cykl to ból piersi...a pobolewa Cię brzuch? mnie zaczoł 7dni po, codziennie po pare minut poboli ja na okres.
Jak dla mnie testy owulacyjne są do wyznaczania owulacji, a nie wykrywania ciążyczytałam trochę forum i widziałam właśnie, że jest jakaś szansa że z owu może wykryć.
zrobiłam dzisiaj test owulacyjny ale czy taki wynik to akurat potwierdza? testowa jest bledsza od kontrolnej...
U mnie dopiero 10 dni po owulacji a 5 dni przed spodziwana miesiaczka wychodzily pozytywne a wczesniej podobne do twojego ze kreska jasniejsza od kontrolnej ale dalo sie poznac ze cos jest na rzeczyczytałam trochę forum i widziałam właśnie, że jest jakaś szansa że z owu może wykryć.
zrobiłam dzisiaj test owulacyjny ale czy taki wynik to akurat potwierdza? testowa jest bledsza od kontrolnej...