reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Najgorszy jest ten strach, ze jeśli się uda zajść w ciąże to może być tak samo...
Rozumiem. Ja mialam biochemiczną miesiac temu w 4t+3 wiem ze to bardzo wczesnie ale tez jednak czlowiek odczuwa strate. Jutro wypada tez 4+3 i jestem przerażona do tego czekam na powtorna bete juz 3 dzien i sie denerwuje bo nie wiem czy dobrze rosnie czy nie

reklama
Cześć dziewczyny. Jak byście odczytały te wyniki testów owulacyjnych. Zrobione w 16 dc i 17 dc? Czy ten pierwszy jest dodatni?
20200408_155500.jpg
20200408_155500.jpg

Rozumiem. Ja mialam biochemiczną miesiac temu w 4t+3 wiem ze to bardzo wczesnie ale tez jednak czlowiek odczuwa strate. Jutro wypada tez 4+3 i jestem przerażona do tego czekam na powtorna bete juz 3 dzien i sie denerwuje bo nie wiem czy dobrze rosnie czy nie
Rozumiem cię również... trzymam kciuki 🙂🙂👌🏼 Ja czekam aż się skończy @ i działam, może i mi się uda 😞

Hej dziewczyny, byłam na tym forum jakoś w styczniu ale odpuściłam sobie na jakiś czas, teraz wracam ale widzę, ze tu dużo nowych osób [emoji85] ciezko mi nadrobić wszystko, jakbyście chciały to mogę opowiedzieć swoją historie [emoji846] a komuś się udało ? Jakieś pozytywne testy ? Czy wszystkie dalej się staracie ? Pozdrawiam
Pewnie, dawaj twoja historię [emoji3526]
Dużo dziewczyn miało pozytywy, ale doszło też duzo nowych [emoji3526] ja nie ogarniam do końca kto i co [emoji6]

EDIT: już doczytałam

To super !! Zazdroszczę ! Ja 2 lata temu byłam w ciąży ale poroniłam w 21 tyg, nie wiadomo jaka była przyczyna bo wszystko było okej. Od tamtego czasu prawie w ogole nie mam owulacji... to jest jakaś masakra, raz na jakiś czas mi trafi ale i tak nic z tego nie wychodzi... w styczniu miałam, luty, marzec brak... lekarze mówią ze nie ma co się martwić .... teraz mam 3 dzień @, jak się skończy to działamy, bo owulacja się pojawi [emoji1377]
Ja poroniłam pod koniec 12 tygodnia i też nie ustalili przyczyny.
Jak stwierdzili, że nie masz owu? Chodziłas na monitoring? Nieregularne cykle? Ja w sumie nie wiem czy mam owu, chociaż po poronieniu wszystko działa jak przed... Nie zauważyłam różnicy.

Ja poroniłam pod koniec 12 tygodnia i też nie ustalili przyczyny.
Jak stwierdzili, że nie masz owu? Chodziłas na monitoring? Nieregularne cykle? Ja w sumie nie wiem czy mam owu, chociaż po poronieniu wszystko działa jak przed... Nie zauważyłam różnicy.
Miałam problemy z @ i musiałam chodzić co 2 tyg do lekarza i stwierdził ze owolucji w ogole nie ma, później jak zmieniłam lekarza powiedział to samo ze nie ma, z tego co sobie wyliczyłam i zaobserwowałam to owulacje mam co 3 miesiące, teraz by wypadło ze będzie 🙈

Miałam problemy z @ i musiałam chodzić co 2 tyg do lekarza i stwierdził ze owolucji w ogole nie ma, później jak zmieniłam lekarza powiedział to samo ze nie ma, z tego co sobie wyliczyłam i zaobserwowałam to owulacje mam co 3 miesiące, teraz by wypadło ze będzie [emoji85]
No to działaj, 3mam kciuki żeby się udało! Bo pewnie presję masz ogromne, skoro owu raz na 3 mce... Ja mam presję raz na miesiąc i wyje co okres [emoji85]

reklama
Hej, na moim usg macicy widać jakąś czarna kropkę, zastanawiam się co to jest 🤔 miała tak któraś z was?

Załączniki

• 15863500645936554317189613587874.jpg
    15863500645936554317189613587874.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 99
Do góry