Magdusia88
Fanka BB :)
Widać! Gratulacje!!!! [emoji1768]Dziewczyny, widać coś? Czy tylko mi się wydaje? Test robiony dzisiaj po 15,jutro rano powtórzę Zobacz załącznik 1087728
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać! Gratulacje!!!! [emoji1768]Dziewczyny, widać coś? Czy tylko mi się wydaje? Test robiony dzisiaj po 15,jutro rano powtórzę Zobacz załącznik 1087728
Hej dziewczyny można dołączyć?[emoji846]
JestDziewczyny, widać coś? Czy tylko mi się wydaje? Test robiony dzisiaj po 15,jutro rano powtórzę Zobacz załącznik 1087728
To co widać to jest według mnie kreska fabryczna widać że ma takie obwódki.. Wyszła o czasie czy później?Coś jest dziwnego.... Test który robiłam wczoraj przed krwawieniem ok. 3/4 godz szybciej wyszły dwie kreski co prawda ta druga jest słaba ale jest... Jak myślicie błąd czy może jednak jest
Coś widać [emoji2296][emoji4] powtórz jeszczeHej dziewczyny, wpadłam się przywitać a jednoczeście pożegnać, wczoraj beta 70, jutro robię powtórkę trochę mnie tu nie było, ale 3mam kciuki za Was i powodzonka :*
Oczywiście! Zapraszamy ;-)Dziewczyny, widać coś? Czy tylko mi się wydaje? Test robiony dzisiaj po 15,jutro rano powtórzę Zobacz załącznik 1087728
Hej dziewczyny można dołączyć?[emoji846]
Pewnie [emoji7] Powiesz coś o sobie?
Piękny widokDziewczyny, widać coś? Czy tylko mi się wydaje? Test robiony dzisiaj po 15,jutro rano powtórzę Zobacz załącznik 1087728
Oczywiście że widać!!!! [emoji3590]Dziewczyny, widać coś? Czy tylko mi się wydaje? Test robiony dzisiaj po 15,jutro rano powtórzę Zobacz załącznik 1087728
Według mnie też widaćOczywiście że widać!!!! [emoji3590]