Pięknie ! Tak szybciutko wyszedł Ci test? Czy jakieś inne objawy ?Dziękuje [emoji846]Dzisiaj jestem 11dpo, termin @ mam na niedziele - poniedzielek.
Dziękuje za wszystkie gratulacje. Powoli zaczynam sie cieszyć [emoji7]
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Hej Kochane. Ja lecę właśnie do labo na betę. Trzymajcie kciuki prosze.
Dzisiejszy test dziś ciemniejszy, wiec mam nadzieje, ze beta przyrasta.
Mam tez pewne spostrzeżenia co do testów.
Dzisi był 3 dzień jak robie testy. Zaczęłam od 9 dpo i test clearblue pokazał mi jasna kreske już 9dpo i każdego dnia coraz ciemniejsza. Chińczyk pasiak tez cień cienia w 9dpo i coraz ciemniejsza, a Pink super czuły płytkowy dopiero dziś cień kreski. Wczoraj i przedwczoraj była na nim biel totalna.
Także polecam zdecydowanie test clearblue. Płaciłam za niego w mojej aptece u mnie na osiedlu 12 zł jak zamaiwlaman internetowo.
Załączam zdjęcie dzisiejszych testów dla porównania.
Zobacz załącznik 1082968Zobacz załącznik 1082969
Czekamy na betkę i wierze, że będzie wysoka
A pinki kłamią
Cześć Dziewczyny, można dołączyć? Gratuluję wszystkim II kresek i życzę nudnej, bezproblemowej ciąży!
Witam się z Wami w 1dc, przyszła @ niestety... Staramy się o drugie dziecko (2 nieudane cykle za nami), zaczyna się trzeci), prawie 5 miesięcy temu straciliśmy córeczkę Zosię w 22TC. W pierwszą ciążę zaszłam w 3 cyklu starań, ale nie chcę się nastawiać, że teraz też tak będzie, tym bardziej, że rok temu bardzo dużo się działo, kupowaliśmy mieszkanie, ja pracowałam na kilka zmian w pracy, w ogóle nie myślałam o tym, nastawiałam się na długie starania (mam niedoczynność tarczycy i wszyscy mi mówili, że może nam chwilę zejść ze staraniami) a tu ciąża nas zaskoczyła. A teraz chyba przez to, że mamy jednego Aniołka ta chęć posiadania dziecka jest jeszcze większa niż była wcześniej i coś czuję, że głowa się musi uspokoić bo to nic z tego nie będzie z taki nastawieniem...
Chciałam przed 30stką mieć dziecko, no i w pewnym sensie mam - tylko, że nie w domu...
Pewnie, ze można dołączyć. Witamy na forum.
Przykra jest ta Twoja historia i łączę się w stracie... Szkoda, że takie przeciwności trzeba pokonywać, by posiadać rodzinę...
Wstrętna @, znów przylazła. U mnie też niedawno zawitała... 7 dc.
Mam nadzieje, że szybko u Ciebie zaskoczy
Mam [emoji16][emoji16]
Zobacz załącznik 1083181
Piękna betka! Super! Gratuluje Ci
Cześć dziewczyny, ja się póki co łudziłam, że może coś będzie w tym miesiącu, ale już po sprawie. Dziś kremowy śluz , więc czekam na @. Powinna przyjść jutro albo pojutrze Zobaczymy jak będzie jak nadejdzie, myślę że apogeum rozczarowania przeżyłam w zeszłym miesiącu i tak źle to już nie będzie zobaczymy. PS. Jak chodzę do pracy, nie do końca ogarniam z forum Spróbuje teraz poczytać oba wątki
Oj ja też się łudziłam w tym miesiącu, wydawało mi się, że piersi jakieś takie inne, takie ciążowe. W ogóle sobie pomyślałam, że byłoby tak pięknie bo jakbym w tym cyklu zaszła w ciąże to dzidziuś by się mógł urodzić na moje urodziny, bez sensu się sama nakręcałam. Także rozumiem doskonale.
Pewnie, ze można dołączyć. Witamy na forum.
Przykra jest ta Twoja historia i łączę się w stracie... Szkoda, że takie przeciwności trzeba pokonywać, by posiadać rodzinę...
Wstrętna @, znów przylazła. U mnie też niedawno zawitała... 7 dc.
Mam nadzieje, że szybko u Ciebie zaskoczy
Dzięki za słowa otuchy. Niestety swoje trzeba przejść, ale mimo wszystko mam nadzieję na zdrową, nudną ciążę
Eveilukasz
Zaciekawiona BB
Hej ,ja tu nowa wlasnie zrobiłam test ,baaaardzo słaba kreska ,albo raczej krzyżyk happy Days
martini87
No to u mnie podobnie, też 12 dpo. Ale ja test robiłam dziś i też niestety biel. Czuje się jak na ciążę. Byłam w ciąży już 4 razy więc jakieś doświadczenie w tej kwestii mam Ale wygląda na to, że mój organizm robi sobie ze mnie jaja w tym cyklu i to może tylko zaburzenia hormonalne czy coś... Pytasz jak wytrzymuje? Staram się zająć głowę czymś innym a raczej kimś mam synka więc zajmuje się zabawa z nim i czas wtedy tak szybko leci, że ani się nie obejrzę i kończy się kolejny dzieńWitajcie dziewczyny!
Udzielałam się na forum jakiś czas temu ale w pewnym momencie zrobiło się dla mnie zbyt tłoczno i nawet odpuscilam sobie podczytywania bo nie nadążalam. Gratuluję wszystkim ostatnich kreseczek!
Ja dzisiaj 32dc - 12dpo. Cykle różne od 30 do 35 dni. Obecny też zapowiada się na ten dłuższy. Test w 10dpo biały aż bilo po oczach. Dzisiaj chciałam kupić jeszcze test żeby zrobić go jutro rano ale chyba przeznaczenie zdecydowało za mnie. Wszędzie niemiłosierne kolejki
Jak wytrzymujecie te ostatnie dni cyklu?
Bardzo fajnie, nie zrozum mnie źle, ale wpadając na grupę dziewczyn, które starają się miesiącami z tekstem ze jesteś nowa i masz 2 kreski może być trochę przykre dla nich [emoji848] nie znamy Twojej historii, ile się staracie i jakie przygody mieliście po drodze, ale takie przechwalki mogą być źle odebrane [emoji854] pozdrawiam, życzę wszystkiego dobregoHej ,ja tu nowa wlasnie zrobiłam test ,baaaardzo słaba kreska ,albo raczej krzyżyk happy Days [emoji3059]
martini87
Witaj Przykro mi z powodu Twojej straty. Trzymam bardzo kciuki, żeby udało Ci się szybko zajść w kolejną ciążę i ja donosićCześć Dziewczyny, można dołączyć? Gratuluję wszystkim II kresek i życzę nudnej, bezproblemowej ciąży!
Witam się z Wami w 1dc, przyszła @ niestety... Staramy się o drugie dziecko (2 nieudane cykle za nami), zaczyna się trzeci), prawie 5 miesięcy temu straciliśmy córeczkę Zosię w 22TC. W pierwszą ciążę zaszłam w 3 cyklu starań, ale nie chcę się nastawiać, że teraz też tak będzie, tym bardziej, że rok temu bardzo dużo się działo, kupowaliśmy mieszkanie, ja pracowałam na kilka zmian w pracy, w ogóle nie myślałam o tym, nastawiałam się na długie starania (mam niedoczynność tarczycy i wszyscy mi mówili, że może nam chwilę zejść ze staraniami) a tu ciąża nas zaskoczyła. A teraz chyba przez to, że mamy jednego Aniołka ta chęć posiadania dziecka jest jeszcze większa niż była wcześniej i coś czuję, że głowa się musi uspokoić bo to nic z tego nie będzie z taki nastawieniem...
Chciałam przed 30stką mieć dziecko, no i w pewnym sensie mam - tylko, że nie w domu...
Eveilukasz
Zaciekawiona BB
4 razy probuje , 4 poronienia w ciągu dwóch lat ,także rozumiem wszystkoBardzo fajnie, nie zrozum mnie źle, ale wpadając na grupę dziewczyn, które starają się miesiącami z tekstem ze jesteś nowa i masz 2 kreski może być trochę przykre dla nich [emoji848] nie znamy Twojej historii, ile się staracie i jakie przygody mieliście po drodze, ale takie przechwalki mogą być źle odebrane [emoji854] pozdrawiam, życzę wszystkiego dobrego
reklama
Dusiaax3
Hej dziewczynki Dziś jest mój 24dc, 6dpo i cały dzień co jakiś czas dokucza mi lewy jajnik w owulacje bolał mnie prawy plus rozłożyło mnie konkretnie w pracy myślałam, że się zasmarkam na amen ale jutro na szczęście wolne to się wyleże pod kocykiem. @ForgetMeeNot serdecznie gratuluję