Ooo ja nie mialam ani nikt z moich kolezanek :-)Ale z kim bym nie rozmawiała to każda mówi, że to plamienie było. Też mnie to zastanawiało [emoji848]
reklama
Ja bylam przeciez u gina kilka dni temu (tydz przed @) i on odwtotnie powiedzial ze endometrium grube ale takie moze byc i w ciazy tak samo jak i przed @ to ciekawe jak twoj od tazu widzi @Do @ jeszcze było 9 dni jak sprawdzał i mówi, że widzi że niedługo @ i mówił o endo że tez na @. Wczoraj się podłamałam a dziś sama nie wiem co myśleć.
Nie wiem czy tak gadają bo tak trzeba czy co...
Matka. Wariatka
Fanka BB :)
Hmmm nie wiem czy to ma jakis sens ale u mnie w dniu kiedy powinna być implantacja mniej więcej zrobiło się w pewnym momencie bardzo bardzo słabo i zimno. Poczułam się tak źle, że musiałam się położyć. Nie zauważyłam plamienia ale z tego co czytałam to inne dziewczyny miały coś bardzo podobnego. Choć to wcale nie musi być to i nie musi nic oznaczaćNo właśnie słyszałam różne opinie, dlatego dopytuje. Bo wśród znajomych większość twierdziła, ze bylo. Stad tez zastanawiało mnie czy fsktycznie czy nie, no przecież nikomu nie zajrzę tam i nie sprawdzę
Rudaa94
Kazdy przechodzi to inaczej wiec ciezko stwierdzic. Jedni mowia o chwilowym oslabieniu, drudzy o krwawieniu a jeszcze inni o innych objawach. Ja w "terminie" i jego okolicach sie doszukiwalam bardzo intensywnie. I nic mi to nie dalo.... bo objawow nie mialam tak w sumie zadnych.No właśnie słyszałam różne opinie, dlatego dopytuje. Bo wśród znajomych większość twierdziła, ze bylo[emoji2370][emoji2370][emoji2370]. Stad tez zastanawiało mnie czy fsktycznie czy nie, no przecież nikomu nie zajrzę tam i nie sprawdzę [emoji15][emoji23][emoji16][emoji16]
Teraz przejrzalam notatki. Mialam krwawienie.... z nosa...
Co organizm to inna historia.
Ostatnia edycja:
Daraa_94
No nie wiem czekam na rozwój sytuacjiJa bylam przeciez u gina kilka dni temu (tydz przed @) i on odwtotnie powiedzial ze endometrium grube ale takie moze byc i w ciazy tak samo jak i przed @ to ciekawe jak twoj od tazu widzi @
dasha97
Zaciekawiona BB
Ja też nie miałam żadnego plamienia . Jedynie co miałam to takie objawy jak na @ .Ja nie miałam żadnego plemienia. Moim akurat objawem implantacji były 3 dniowe migreny. I kilkusekundowe dość ostre klocie w podrzuszu [emoji4] I to wszystko [emoji4] reszta objawów jak przed okresem [emoji4]
Maxi89
Wczoraj pisalyscie o tym, że ludzie hmmm... „naciągają rzeczywistość”. Ja nie rozumiem tego w ogóle. Później kobieta myśli, że jest jakimś „dziwolągiem”, bo każdy zachodzi od razu, bo nikt ciąży nie traci itd. Ja zawsze wychodzę z założenia, że jak ktoś ma kłamać albo koloryzować to lepiej niech nic nie mówi!
reklama
Roo
Początkująca w BB
Wracając do moich testów OWU gdzie w testach szczyt mi wypadł na 6dc (/26d) i nie miałam żadnych objawów...
Od 10dc kłucie w lewym jajniku, do wczoraj pęcherzyk tam właśnie był niepęknięty, dziś 12dc dopiero czuje „mokro” i większą chuć a kłucie mniejsze, wg Flo OWU przypadnie najpewniej na dziś... wg innych internetowych obliczeń dziś lub jutro.
Widzę ze mnie testy (z Allegro) oszukały - pokazały szczyt dużo za wcześnie.
Testy i tak robiłam z ciekawości bo jakby nie patrzeć staramy się raczej codziennie (ew. z pojedynczym dniem bez przytulanek gdy się w związku z praca mijamy)... chciałam jedynie mieć info kiedy ewentualnie poleżeć dłużej „po” i widać to info mocno by było przekłamane.
Widać z testami OWU podobnie jak z tymi ciążowym u niektórych oszukańcze wyniki wychodzą...
Od 10dc kłucie w lewym jajniku, do wczoraj pęcherzyk tam właśnie był niepęknięty, dziś 12dc dopiero czuje „mokro” i większą chuć a kłucie mniejsze, wg Flo OWU przypadnie najpewniej na dziś... wg innych internetowych obliczeń dziś lub jutro.
Widzę ze mnie testy (z Allegro) oszukały - pokazały szczyt dużo za wcześnie.
Testy i tak robiłam z ciekawości bo jakby nie patrzeć staramy się raczej codziennie (ew. z pojedynczym dniem bez przytulanek gdy się w związku z praca mijamy)... chciałam jedynie mieć info kiedy ewentualnie poleżeć dłużej „po” i widać to info mocno by było przekłamane.
Widać z testami OWU podobnie jak z tymi ciążowym u niektórych oszukańcze wyniki wychodzą...