Pewnie los przewrotny wierzę że tak będzie trzymam kciuki. Gratulacje !!! Piękne są Tyle drukujecie, ze nie idzie nadążyć wszystkiego przeczytać We mnie jakaś nadzieja wstąpiła na ten cykl. Dziś dzień 3. I tak sobie wczoraj pomyślałam skoro miałam termin porodu na luty , a drugi raz zaszłam w listopadzie to może teraz się poszczęści i zajdę w lutym a urodzę w listopadzie ?? I koło się zamknie ... Takie moje rozmyślania
reklama
Alina 88
Zaciekawiona BB
chętnie do was dołączę. Niech tylko badania wyjdą dobrze[emoji846]
No no piekny nam poranek (dla mnie do jeszcze poranek) sie robi gratulacje i zapraszamy do wątku pazdziernikowek [emoji846]
Rudaa94
Fanka BB :)
Trzymam kcuki
chętnie do was dołączę. Niech tylko badania wyjdą dobrze[emoji846]
Ja miałam termin pod koniec stycznia, niestety ciąża się nie utrzymała. W połowie stycznia zobaczyłam II Także życzę żeby u Ciebie było podobnie!. Gratulacje !!! Piękne są Tyle drukujecie, ze nie idzie nadążyć wszystkiego przeczytać We mnie jakaś nadzieja wstąpiła na ten cykl. Dziś dzień 3. I tak sobie wczoraj pomyślałam skoro miałam termin porodu na luty , a drugi raz zaszłam w listopadzie to może teraz się poszczęści i zajdę w lutym a urodzę w listopadzie ?? I koło się zamknie ... Takie moje rozmyślania
Nadzieja29
Ja tez na 19 października19 października
bleucoco
WOW!!! Cudownie!!! Ogromne gratulacje!! Tak się cieszę!!Gratulację 2 kreseczek wczorajsza twoja relacja wzruszyła mnie na maksa[emoji847]Napisałaś później jak wyglądał twój cykl. Znalazłam wspólny mianownik i lampka mi się zaswiecila.Dzis z rana zrobiłam Test i wyszedł pozytywnie Mam 35 lat i już tracilam nadzieję.Zrobiłam dziś betę i zobaczymy co wyjdzie.Pozdrawiam wszystkie Staraczki i życzę 2 kreseczekZobacz załącznik 1078842
bleucoco
Czyli jednak Jesteś z Warszawy? Żeby nam dzieci nie podmienili, musimy inne szpitale wybrać hahahJa tez na 19 października
Maxi89
Gratuluje dużo zdrówka teraz dla Ciebie i bąbelkaWłaściwie to jutro, ale dostawałam zawsze w nocy, więc nie wiem o której, ale raczej po północy, bo wcześniej nie kładłam się spać Dzień szczytu śluzu miałam 28.01, więc zakładam, że wtedy była owulacja i zapłodnienie
reklama
Mikstura
A Ty z Warszawy? Ja z okolic, może chociaż listopad/grudzień ustrzele!!
Czyli jednak [emoji2] Jesteś z Warszawy? Żeby nam dzieci nie podmienili, musimy inne szpitale wybrać hahah [emoji23][emoji3590]