reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Buuu! Trzeba jeszcze poczekac! Choc wiem ja sama taka niecierpliwa jestem ;)

wiem dziewczyny że wcześnie ale dostałam wyniki posiewu pęcherza i idę do lekarza dzisiaj - generalnie antybiotykogram mam dobry tylko na teratogenne antybiotyki, wiec wolałam sprawdzić...
Dzięki za słowa otuchy 😘

Ruda nikt cię nie oznaczył bo emocje wzięły gore :)
Bluecoco No jaka ma być beta przy takich krechach:) wiadomo ze piekna i prawidłowa.

Ja nie wiem skąd ten śluz bo ciagle miałam go jak na lekarstwo. Od miesiąca biorę olej z czarnuszki ciekawe czy to ma wpływ [emoji848]

Nie to nie [emoji23] sama se znalazlam ! O i foch i przutup i obrot z podwojnym saltem [emoji23]
Ruda nikt cię nie oznaczył bo emocje wzięły gore :)
Bluecoco No jaka ma być beta przy takich krechach:) wiadomo ze piekna i prawidłowa.

Ja nie wiem skąd ten śluz bo ciagle miałam go jak na lekarstwo. Od miesiąca biorę olej z czarnuszki ciekawe czy to ma wpływ [emoji848]

reklama
No to dużo przeżyłaś by zajść. Historia medyczna pokąplik bardziej sie ciesze, że się udało ;) Bardzo, bardzo i nie ide spać by wiedzieć jak mężuś zareagował :)

A może się domyśla jak tak do niego piszesz smsy 🤔🤔

😭 😭 😭 to takie piękne, że taka nagroda dnia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I będę ostatnią staraczką tego wątku :o:o uschne jak rodzynka
raczej z Toba tutaj zostane,bedziemy usychać razem 😎😈

Do góry