reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A tak w ogóle, czy któraś z Was jest z okolic Bielska/Katowic i mogłaby mi polecić dobrego ginekologa ? Przeprowadziłam się niedawno z drugiej części Polski i nie zawsze mogę jechać do swojego obecnego, a wiecie...tesciowa, chciałaby zostać moim lekarzem gin, ale to chyba nie jest dobry pomysł :)
Grzegorz Cwynar 😊 szczerze polecam , bardzo dokładny i skrupulatny lekarz 🙂

reklama
W dwie pierwsze wizyty zdiagnozował u mnie PCOS. Na pierwszej zaniepokojony wyglądem jajników wysłał mnie na komplet badań. Badania hormonalne i USG potwierdziły PCOS. Stąd moje cykle rozchwiane do granic możliwości i 4 lata bezskutecznego starania się o dziecko. Odpowiednie leczenie które naprawdę dało efekt. Oczywiście moja wspaniała endokrynolog ma w tym wszystkim też swój udział.

Wiecie co, ja już chyba nie mam siły. Nie mam ochoty i siły na kolejne miesiące starań. Najwidoczniej mi nie jest pisane mieć więcej dzieci. 1dc.
Bzdura! Nie poddawaj się jeszcze! Bardzo mi przykro, że się nie udało ☹️ za każdą z was której się nie udało jest mi bardzo bardzo przykro ale nie załamujcie się dziewczyny. Uda się wam! Najgorsze to poddać się po takim czasie walki ☹️

reklama
Mam wyniki....
Beta 46,89! ❤❤❤

Pięknie!

A ja wczoraj niechęć do piwa, ból krzyża, podbrzusza.. A dzis co? A no przyszła ta pi..da @! Zaczynamy 14 cykl..
Dziewczyny ile płacicie za badanie drożności jajowodów?

Można zrobić na NFZ :)

Dobra dziewczyny, jeszcze nie ogarnęłam jak się cytuje haha

Też miałam ten problem ;)

1. Klikasz na plusik "Cytuj" pod postem użytkownika którego chcesz cytować.
2. Przechodzisz do okienka gdzie piszesz swój post i nadole po lewej stronie pokaże Ci się Cytuj (obok Dołącz pliki)
3. Dodajesz cytat
4. Cytat wkleja Ci sie w post :D tadam!

@Mikstura
Ja już też nie wiem czy los nie daje mi znać, halo kobieto nie będziesz mieć dzieci. Jak jest @ to normalnie ręcę opadaja - to normalne, wkładamy w coś sercze, czas a nie widzimy efektu, także naturalnie, że nie skaczemy do góry...

Wierze, że jeszcze gdzieś w Twoim życiu będzie Ci pisane mieć ślicznego bąbelka. I będziesz cudną mamą, cudniejszą od tych zwyklych, szarych co mają od tak. Bo głęboko w serduszku docenisz ten piękny dar i będzie to najpiękniejszy prezent Twojego życia, który potem Ci wywróci życie o 360 stopni i tylko będziesz czekała na cynk "idziesz na miasto?" :)

Przykro mi, że rozpoczynacie dziewczyny nowy cykl. Najpierw parszywe czekanie po owulce a potem ten głupi okres... nie ma sprawiedliwości... ale może los testuje. Może coś sie jeszcze musi w życiu wydarzyć zanim zostaniemy mami?

Ja to zaraz wystawie ogłoszenie o plemniki i sprawdzę czy wyjdzie z innymi 😹 😹 Tonący ... się chwyta ;)

Pod gabinetem do mojego lekarza ciągle jakaś ciężarna.... nawet dziś. Mnie przeprasza za synka, bo taki niegrzeczny i pewnie mi przeszkadza. I mówi do mnie no nie wiem co to będzie jak będzie drugie... Mówie do niej niech sie pani cieszy z tych istotek, które pani ma :) Ona mówi no ciesze, ciesze, ale mam same łobuzy :D
A no w tym wszystkim (obowiązkach, rutynie) o takich podstawowych rzeczach sie zapomina. O tym jak wielki się ma skarb i jakie to piękne, że dało się komuś życie i ten mały rozrabiaka teraz go poznaje ...

Dziś jak wychodziłam z kawiarni to babcia z wnusią byli przed wejściem, śliczna i tak chciała ciasto odebrac i tak się czai bo są schodki i nie miała jak wprowadzić wózka. No to mówie jak pani chce to rzuce na nią okiem a pani niech sobie odbierze. Oh jak mi dziękowała. Tak się bała o kruszynę :D :D

Ostatnia edycja:
Do góry