reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Jestem załamana. Przez przeszło pół roku przygotowywałam się do rozpoczęcia starań, od sierpnia się staramy, wg ówczesnego ginekologa wszystko było ok., w grudniu cykl wydłużył mi się z 31 do 42 dni i postanowiłam iść do innego. Jestem po wizycie i mam podejrzenie pcos oraz, ze cykl był bezowulacyjny... A miałam dwie wyraźne krechy na testach owulacyjnych. Beczę i mam wrażenie, że skończy się to tak że nie doczekam się tego upragnionego dziecka.
Kochana! To nie jest zła wiadomość !! bo jesteś już przecież bliżej niż byłaś przed wizyta u lekarza 😀 To ze dostajemy diagnozę , lub podejrzenie jest dobre bo można włączyć leczenie które tylko przybliży Cię do celu ☺️zamiast brnac w kolejne nieudane próby . PCOS nic nie przekreśla , wystarczy drobna stymulacja owulacji, monitorowanie cyklu i z dużym prawdopodobieństwem się uda 🤓 Głowa do góry 🤓 Ja mam PCOS i dopiero pierwszy cykl starań za sobą ale wcale nie uważam ze moja sytuacja jest beznadziejna :) stymulacja przynosi piękne pecherzyki i tylko trzeba czekać na efekt❤️😂🙂😃

reklama
Testuj jutro a w środę poqtorzysz
No właśnie też tak myślę ;)

Czuje że mnie to przerasta, jeśli okres przyjdzie to będzie dół jak 150 :/
Potrafię mieć 5 nastrojów jednocześnie :(
sikam dzisiaj jak głupia A wcale nie pije jakoś dużo
Czemu nie da się wiedzieć od razu ;(
Jeszcze w tamtej biochemicznej już 3 dni przed dniem okresu pokazał się po kilku h cień do którego nie miałam wątpliwości że jest. A ten z dziś jakoś taki jakbym urojenia miała ;(
Jeszcze cały czas mam z tylu głowy że znowu moze byc biochemiczna I boję się że drugi raz nie przelkne tego tak spokojnie jak za 1 razem.
No psychiatryk jak nic

No właśnie też tak myślę ;)

Czuje że mnie to przerasta, jeśli okres przyjdzie to będzie dół jak 150 :/
Potrafię mieć 5 nastrojów jednocześnie :(
sikam dzisiaj jak głupia A wcale nie pije jakoś dużo
Czemu nie da się wiedzieć od razu ;(
Jeszcze w tamtej biochemicznej już 3 dni przed dniem okresu pokazał się po kilku h cień do którego nie miałam wątpliwości że jest. A ten z dziś jakoś taki jakbym urojenia miała ;(
Jeszcze cały czas mam z tylu głowy że znowu moze byc biochemiczna I boję się że drugi raz nie przelkne tego tak spokojnie jak za 1 razem.
No psychiatryk jak nic
A nie masz możliwości zrobić bety?
Ja nie miałam zamiaru robić ale teraz tak samo bym gdybala czy to bladziochy czy nie a tak to mam jasność.

A nie masz możliwości zrobić bety?
Ja nie miałam zamiaru robić ale teraz tak samo bym gdybala czy to bladziochy czy nie a tak to mam jasność.
Do piątku pracuje od 6-14, z pracy za daleko żeby wyskoczyć na betę(25km w jedną stronę), najwcześniej w sobotę ale wtedy wynik w pon dopiero :/

reklama
Do góry