Kochana! To nie jest zła wiadomość !! bo jesteś już przecież bliżej niż byłaś przed wizyta u lekarza To ze dostajemy diagnozę , lub podejrzenie jest dobre bo można włączyć leczenie które tylko przybliży Cię do celu zamiast brnac w kolejne nieudane próby . PCOS nic nie przekreśla , wystarczy drobna stymulacja owulacji, monitorowanie cyklu i z dużym prawdopodobieństwem się uda Głowa do góry Ja mam PCOS i dopiero pierwszy cykl starań za sobą ale wcale nie uważam ze moja sytuacja jest beznadziejna stymulacja przynosi piękne pecherzyki i tylko trzeba czekać na efektJestem załamana. Przez przeszło pół roku przygotowywałam się do rozpoczęcia starań, od sierpnia się staramy, wg ówczesnego ginekologa wszystko było ok., w grudniu cykl wydłużył mi się z 31 do 42 dni i postanowiłam iść do innego. Jestem po wizycie i mam podejrzenie pcos oraz, ze cykl był bezowulacyjny... A miałam dwie wyraźne krechy na testach owulacyjnych. Beczę i mam wrażenie, że skończy się to tak że nie doczekam się tego upragnionego dziecka.
reklama
Saneatsui
Fanka BB :)
No właśnie też tak myślęTestuj jutro a w środę poqtorzysz
Czuje że mnie to przerasta, jeśli okres przyjdzie to będzie dół jak 150 :/
Potrafię mieć 5 nastrojów jednocześnie
sikam dzisiaj jak głupia A wcale nie pije jakoś dużo
Czemu nie da się wiedzieć od razu ;(
Jeszcze w tamtej biochemicznej już 3 dni przed dniem okresu pokazał się po kilku h cień do którego nie miałam wątpliwości że jest. A ten z dziś jakoś taki jakbym urojenia miała ;(
Jeszcze cały czas mam z tylu głowy że znowu moze byc biochemiczna I boję się że drugi raz nie przelkne tego tak spokojnie jak za 1 razem.
No psychiatryk jak nic
Asia28BK
A nie masz możliwości zrobić bety?No właśnie też tak myślę
Czuje że mnie to przerasta, jeśli okres przyjdzie to będzie dół jak 150 :/
Potrafię mieć 5 nastrojów jednocześnie
sikam dzisiaj jak głupia A wcale nie pije jakoś dużo
Czemu nie da się wiedzieć od razu ;(
Jeszcze w tamtej biochemicznej już 3 dni przed dniem okresu pokazał się po kilku h cień do którego nie miałam wątpliwości że jest. A ten z dziś jakoś taki jakbym urojenia miała ;(
Jeszcze cały czas mam z tylu głowy że znowu moze byc biochemiczna I boję się że drugi raz nie przelkne tego tak spokojnie jak za 1 razem.
No psychiatryk jak nic
Ja nie miałam zamiaru robić ale teraz tak samo bym gdybala czy to bladziochy czy nie a tak to mam jasność.
monika1708
A nam się chyba nie udało bo już mnie brzuch ma @ boli [emoji17]
Rudaa94
Oj tam pewnie jest ladnie
Dziewczyny, poszalałam, ścięłam włosy, chyba za bardzo [emoji23][emoji23][emoji23]
Saneatsui
Do piątku pracuje od 6-14, z pracy za daleko żeby wyskoczyć na betę(25km w jedną stronę), najwcześniej w sobotę ale wtedy wynik w pon dopiero :/A nie masz możliwości zrobić bety?
Ja nie miałam zamiaru robić ale teraz tak samo bym gdybala czy to bladziochy czy nie a tak to mam jasność.
Ja zaczynałam od 500 teraz 1000Stosowała któraś metformax 500?
reklama
zgredzus
I jak? Jakieś efekty po? Skutki uboczne? Na co dostałaś?
Ja zaczynałam od 500 teraz 1000