reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja mam takie spostrzeżenie..... Dziewczyny jak nie ustalacie co @verona powinna zrobić w sprawie pracy to teraz kiedy powinna do lekarza iść, czy powinna robić betę kolejna, albo czy lekarz może i powinien już wystawić kartę ciąży a jeśli tak to od kiedy i na jakiej podstawie [emoji85]
Żadna z Was nie była w 1 ciąży??? Dajcie jej się już cieszyć w spokoju . Jak chce niech idzie i 30 razy do lekarza jak ma na to kasę i ochotę. Jej sprawa przecież. Odkąd dowiedziała się że jest w ciąży to mam wrażenie, że dostaję dziewczyna ciągle złote rady, z którymi nie wiadomo co zrobić...
Verona sama pyta o rady, więc logiczne jest to że każdy będzie pisał własne spostrzeżenia i porady na podstawie własnych doświadczeń. Sama Verona pisała że się pyta bo jest zielona w wielu sprawach. Ja nie widzę w tym nic złego. Jeśli pytasz o rady nie możesz oczekiwac że odpowiedzi będą tylko takie jak sobie życzysz.

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Ej na serio w ej ogrodowej coś jest. Dziewczyny ja za tydzień będę miała 10 kg więcej. Teraz nie palę więc wpierdalam wszystko co się da... [emoji23][emoji23][emoji23] Porażka zjem coś, A już za chwilę czuje głód [emoji2356]
Ja Wam wtedy nie pisałam, ale też miałam wtedy ogórkowa [emoji23][emoji23][emoji23] I cały czas mam to w głowie [emoji23]

Verona sama pyta o rady, więc logiczne jest to że każdy będzie pisał własne spostrzeżenia i porady na podstawie własnych doświadczeń. Sama Verona pisała że się pyta bo jest zielona w wielu sprawach. Ja nie widzę w tym nic złego. Jeśli pytasz o rady nie możesz oczekiwac że odpowiedzi będą tylko takie jak sobie życzysz.
dokladnie!!!!!!!!!!! to nie jest tak, ze ktoras zaczyna mowic Veronie idz na bete, idz do ginekologa, idz do rodzinnego... Verona sama zadaje pytania to i otzrymuje kilka roznych odpowiedzi bo kazda z nas ma swoje zdanie :) nikt nie mowi jej co ma robic tylko udziela rad, odpowiada na jej pytania a to gromna roznica!

reklama
Do góry