Piękna, gratulacjeMam betę i ja♥
27.01- 183
29.01- 435,5
reklama
Qwertyy77
Fanka BB :)
Verona sama pyta o rady, więc logiczne jest to że każdy będzie pisał własne spostrzeżenia i porady na podstawie własnych doświadczeń. Sama Verona pisała że się pyta bo jest zielona w wielu sprawach. Ja nie widzę w tym nic złego. Jeśli pytasz o rady nie możesz oczekiwac że odpowiedzi będą tylko takie jak sobie życzysz.Ja mam takie spostrzeżenie..... Dziewczyny jak nie ustalacie co @verona powinna zrobić w sprawie pracy to teraz kiedy powinna do lekarza iść, czy powinna robić betę kolejna, albo czy lekarz może i powinien już wystawić kartę ciąży a jeśli tak to od kiedy i na jakiej podstawie [emoji85]
Żadna z Was nie była w 1 ciąży??? Dajcie jej się już cieszyć w spokoju . Jak chce niech idzie i 30 razy do lekarza jak ma na to kasę i ochotę. Jej sprawa przecież. Odkąd dowiedziała się że jest w ciąży to mam wrażenie, że dostaję dziewczyna ciągle złote rady, z którymi nie wiadomo co zrobić...
Ewq9
Ja mam prawie 27 i żałuję że nie mam 20 [emoji1787]Ja mam 33 i myślę sobie.. ehhh gdybym miała te 27 lat.. [emoji23][emoji23] kobiecie nie dogodzisz [emoji16]
Verona26
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Ej na serio w ej ogrodowej coś jest. Dziewczyny ja za tydzień będę miała 10 kg więcej. Teraz nie palę więc wpierdalam wszystko co się da... [emoji23][emoji23][emoji23] Porażka zjem coś, A już za chwilę czuje głód [emoji2356]
Ja Wam wtedy nie pisałam, ale też miałam wtedy ogórkowa [emoji23][emoji23][emoji23] I cały czas mam to w głowie [emoji23]
locala
A kiedy robiłaś pierwszy raz betę? Bo ja już się pogubiłam [emoji16]
Albo zapłacę 65 zł za bete i będzie zbadane w tym samym labo co miałam to Iwona w bierze albo 27 zł i będzie z innego labo... co lepsze z dwojga złego?
Verona26
Tak jak ja [emoji23][emoji23][emoji23] To chyba normalne że to tak działa [emoji23][emoji23]
Ja mam prawie 27 i żałuję że nie mam 20 [emoji1787]
Verona26
W niedzielę popołudniu i kreski na testach były cieniami po czasie [emoji23]
A kiedy robiłaś pierwszy raz betę? Bo ja już się pogubiłam [emoji16]
sundee23
Kurczę, byłoby cudownie gdybyś miała rację.ja tak wlasnie podejrzewam, ze owulacja Ci sie przesunela i te cienie to poczatek rosnacych hormonow
wiola0904
dokladnie!!!!!!!!!!! to nie jest tak, ze ktoras zaczyna mowic Veronie idz na bete, idz do ginekologa, idz do rodzinnego... Verona sama zadaje pytania to i otzrymuje kilka roznych odpowiedzi bo kazda z nas ma swoje zdanie nikt nie mowi jej co ma robic tylko udziela rad, odpowiada na jej pytania a to gromna roznica!Verona sama pyta o rady, więc logiczne jest to że każdy będzie pisał własne spostrzeżenia i porady na podstawie własnych doświadczeń. Sama Verona pisała że się pyta bo jest zielona w wielu sprawach. Ja nie widzę w tym nic złego. Jeśli pytasz o rady nie możesz oczekiwac że odpowiedzi będą tylko takie jak sobie życzysz.
reklama
wiola0904
trzymam mocno kciuki, zeby pojawily sie 2 mocne kreseczki... a planujesz cos jeszcze w kierunku sprawdzania? test, bete?Kurczę, byłoby cudownie gdybyś miała rację.