reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mnie jeszcze nigdy żaden test nie oszukał, więc jest nadzieja [emoji3526][emoji3526]!!!!!!
Pytanie czy Wy też macie taką zaawansowaną psychozę jak ja, że oglądacie negatywne testy z każdej strony cały dzień. Może Wy jesteście z tych stabilnych emocjonalnie co na negatyw spojrzą dwa razy i wyrzucają, więc nawet nie wiecie że tam się coś pojawia [emoji848][emoji6]

Czyli to co u mnie :(.

Bardzo mi przykro. Masz racje, nie patrz na te bety, testy może odpocznij od forum. Zrób coś co Ci pomoże. I wracaj z nowymi siłami. Wiem, że masz ich wiecej niż ja 💪💪. Jeszcze tutaj wstawisz swoje dwie kreseczki!! Zobaczysz!

Przepiękna beta! Nic nie powtarzaj kochana :) Ja bym poszła po prostu do ginekologa :)
14 powiadasz hm... To już powinno być widać na USG :)

To i dla Ciebie ogromne gratulacje!! Piękna betka i sporawa. Jeszcze się okaże, że masz dwójke w środku :D To dopiero będzie ciekawie hehe :)

Jak tam masz to miej :) Duuużo odpoczywaj a gdyby się coś działo to zawsze możesz się zgłaszać na Izbę Przyjęć, ale napewno będzie wszystko pięknie. Koniecznie daj relacje z wizyty :) :)

Szalejecie kobiety z tymi betami :)

To która następna??
Jejusiu nie wiedziałam że tu taka super atmosferka 😁😁❤❤ dziękuję:-* dwójka mi się marzy Ale 99.9% , że jedno 😁 kochane jesteście wszystkie :-*

reklama
Do góry