reklama
Pytanie czy Wy też macie taką zaawansowaną psychozę jak ja, że oglądacie negatywne testy z każdej strony cały dzień. Może Wy jesteście z tych stabilnych emocjonalnie co na negatyw spojrzą dwa razy i wyrzucają, więc nawet nie wiecie że tam się coś pojawia [emoji848][emoji6]Mnie jeszcze nigdy żaden test nie oszukał, więc jest nadzieja [emoji3526][emoji3526]!!!!!!
Jeszcze tego nie robiłam, ale to kwestia czasu, bo został mi ostatni chiński sikaniec, więc później już chyba te owu będę robićPytanie do wszystkich Lasek zaciazonych czy robiła ktroras z was testy owu sikane przed testem ciążowym? Wychodziły wam wtedy wyraźne dwie kreski?
Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Peony
Hahaha nieeee, ale wiele innych zwierzątekA co tam ma? Koronawirus?
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja:
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja:
Jejusiu nie wiedziałam że tu taka super atmosferka ❤❤ dziękuję:-* dwójka mi się marzy Ale 99.9% , że jedno kochane jesteście wszystkie :-*Czyli to co u mnie .
Bardzo mi przykro. Masz racje, nie patrz na te bety, testy może odpocznij od forum. Zrób coś co Ci pomoże. I wracaj z nowymi siłami. Wiem, że masz ich wiecej niż ja . Jeszcze tutaj wstawisz swoje dwie kreseczki!! Zobaczysz!
Przepiękna beta! Nic nie powtarzaj kochana Ja bym poszła po prostu do ginekologa
14 powiadasz hm... To już powinno być widać na USG
To i dla Ciebie ogromne gratulacje!! Piękna betka i sporawa. Jeszcze się okaże, że masz dwójke w środku To dopiero będzie ciekawie hehe
Jak tam masz to miej Duuużo odpoczywaj a gdyby się coś działo to zawsze możesz się zgłaszać na Izbę Przyjęć, ale napewno będzie wszystko pięknie. Koniecznie daj relacje z wizyty
Szalejecie kobiety z tymi betami
To która następna??
wiola0904
to taka ja haha sikam do tej pory na owu. a jestem w 16tygodniu. czlowiek stary a glupi...Jeszcze tego nie robiłam, ale to kwestia czasu, bo został mi ostatni chiński sikaniec, więc później już chyba te owu będę robić
reklama
Peony
Bardzo bym chciała nie przygarnąćBuu nie przygarnij żadnego.