reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Załączniki

• 20200128_181143.jpg
    20200128_181143.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 125
reklama
Dziewczyny mówicie o pinkach płytkowych czy strumieniowych, czy może jednych i drugich? Ja mam zapas który się kończy strumieniowych, i przy becie 4 z hakiem była dość mocno widoczna druga kreska, jak się okazało za czesnie go zrobilam i kreska się pojawiła przez ovitrelle [emoji16]

Kochane , pomożecie? Ostatnia miesiączka 14 grudnia. Trzy pozytywne testy ciążowe. Dziś Beta ... 3974 . (6t +3) . Dość wysoka ? Czy powtórzyć w czwartek ? To moja pierwsza ciąża. Pozdrawiam Was

A i kiedy najlepiej zrobić prolaktyna? Luckypucky kiedy robiłaś? Czy mowil coś lekarz czy to może być związane z jednym jajowodem czy tez powodem pozamacicznej? Zy w ogóle nie związane?
Jestem już po hsg oba jajowody drożne!! Brak mi słów jestem taka szczęśliwa !
Prolaktyna powoduje niepłodność poprzez brak owulacji np ,zanik miesiączki, wyciek z piersi .
Ja osobiście nie miałam takich objawów i podwyzszona prolaktyne zdiagnozowalam przy badaniach hormonalnych . Robi się od 1-3 dnia cyklu najlepiej
Nie wiem czy jest to powiązane z ciąża pozamaciczna Ale czytałam bardzo dużo na forum i dużo dziewczyn z hiperprolaktynemia miało właśnie ciaze pozamaciczne ,podobno uposledzaja ruchy jajowodow ale nie zostało to potwierdzone medycznie

reklama
Do góry