reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej wróciłam. Było okropnie. Poszłam do szefowej powiedziałam jej prawdę tak jak sprawa stoi. Chciałam być uczciwa... jak powiedziałam jej że Jestem na początku ciąży j bardzo źle się czuje i nie chce jej robić bambuko i ściemniać A ona do mnie z tekstem "Przecież Ci mówiłam że masz nie zachodzić w ciaze" Ale się wk...iłam! No co za bezczelna baba to szok wielki! Powiedziałam że id i jutro do lekarza i mnie nie będzie! Niech se robi co chce. W dupie już ja mam! Jak miałabym tam chodzić i się codzień tak serwować jak dziś to bym od razu poronila... [emoji58][emoji32] Wstetny babzztyl! Moja uczciwość się nie odplacila.
A mowilysmy, zebys nie mowila o ciazy tylko bez slowa poszla na l4

reklama
Hej wróciłam. Było okropnie. Poszłam do szefowej powiedziałam jej prawdę tak jak sprawa stoi. Chciałam być uczciwa... jak powiedziałam jej że Jestem na początku ciąży j bardzo źle się czuje i nie chce jej robić bambuko i ściemniać A ona do mnie z tekstem "Przecież Ci mówiłam że masz nie zachodzić w ciaze" Ale się wk...iłam! No co za bezczelna baba to szok wielki! Powiedziałam że id i jutro do lekarza i mnie nie będzie! Niech se robi co chce. W dupie już ja mam! Jak miałabym tam chodzić i się codzień tak serwować jak dziś to bym od razu poronila... [emoji58][emoji32] Wstetny babzztyl! Moja uczciwość się nie odplacila.
Dziewczyny dobrze Ci radziły abyś poszła na l4 od rodzinnego. Teraz jeśli szefowa będzie chciała Cię zwolnić to Cię zwolni bo jeśli dobrze pamiętam masz umowę na zastępstwo?. Moim zdaniem źle zrobiłaś mówiąc jej na tak wczesnym etapie
Ale jesteś dorosła i masz swój rozum. Oby wszystko poszło po twojej myśli

POWIEM Ci że latwiejnmi przyszła ta rozmowa z nią niż miałabym kombinować. Wtedy bardziej bym się sugerowała itd. Powiedziałam jej że jak wszystko będzie rok i nic nie nie wydarzy to ma sobie poszukać kogoś na zastępstwo bo ja nie przyjdę [emoji4] Wie że jak będzie ok to będę na l4 A jakby nie daj Boże coś się stało to wracam do pracy i tyle [emoji4]
Mysle, ze niepotrzebnie jej powiedzialas o ciazy. Trzeba bylo dac jej znac o l4 o tyle sie z nia wifziec a tak to sie stresu najadlas.

No to nakręciłam się ponownie 🙈 mam przeczucie że się udało tylko nie wiem jest niski poziom hormonu czy co. Brzuch okresowo bolał w piątek cały dzień,termin @ na ten weekend i teraz cisza 🤷
A czy to był taki typowo okresowy ból? Bo ja miałam dzień przed planowaną miesiączką ból, ale nie całego podbrzusza tylko tak jak na środku, a normalnie okresowe bóle rozchodziły się po całym podbrzuszu 🤔

reklama
Do góry