Serduszko 96
Aktywna w BB
Kurcze nie było mnie jakiś tydzień a tu już prawie 300 stron do przodu hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje zapraszamy na wrzesniowkiWitajcie staraczki Od jakiegoś czasu zaglądałam tutaj i czytałam wasze wypowiedzi. Staraliśmy się o ciążę 4 miesiące za każdym razem miałam wszystkie objawy ciąży, a gdy @ przyszła było wielkie załamanie. Tysiąc myśli,że coś nie tak itd. Czytałam,porównywałam swoje objawy z Waszymi ,a gdy już myślałam,że się udało wredota przyszła. W cyklu w którym się udało (Bo jestem w 4 tc ) nie czułam nic. Bolał mnie brzuch jak na @ ,ból piersi taki jak zwykle. Jedyne Co było dziwne to ból dolnej części kręgosłupa. Nie mogłam normalnie wstać z łóżka lub się położyć. W dniu spodziewanej @ dostałam plamienia( mężowi powiedziałam,że @ dostałam, bo byłam pewna,że się rozkreci) . Na drugi dzień nic. Koniec bólu brzucha i plamien. 3 dni po terminie zrobilam test i 2 tluściutkie kreski Wizyta u lekarza 4 tc. Teraz czekamy na kolejną wizytę na której usłyszymy bicie serca. Pisze to ponieważ sama szukałam odpowiedzi czy to ciąża,czy nie . Szukałam objawów. Życzę Wam,aby się udało i było wszystko w porządku. Mam nadzieję,że pomoglam. Trzymam kciuki mocno Powodzenia
O matko ! To może być że stresu ja pamiętam że jak byłam młoda to też ostro pociłam się w nowej pracy ( mam nadzieję że nikt nie czuł )A propo śmierdzącej potem herbaty - do nas w poniedziałek przyszła nowa kobieta do pracy i niestety nie herbata tylko ona śmierdzi potem tak że wszyscy zdychamy [emoji85]
Wczoraj kumpela wzięła wtyczkę zapachową z kibla i wpięła sobie pod biurkiem żeby nie czuć tego smrodu [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja testuje jutro.. bedzie 13 dpo wiec jak nic nie wyjdzie to juz chyba nie ma nadzieiMatkoooo[emoji2356] ja ciągle żyje że w przekonaniu że jutro sobota [emoji2356][emoji2356] Która testuje w sobote? [emoji28]
Tak do zera prawie co tez nie jest dobre dlatego teraz biore pol tabletkiI zbiło Ci prolaktynę?