Matka. Wariatka
Fanka BB :)
A placki to kocham z gulaszem po węgiersku i właśnie poczułam się mega głodna...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A placki to kocham z gulaszem po węgiersku [emoji7][emoji108] i właśnie poczułam się mega głodna...
Laski, nie wyobrażam sobie placków ziemniaczanych na słodko, ale będę musiała kiedyś spróbować takiego eksperymentu [emoji16] A robicie je normalnie z solą, pieprzem i cebulą??
A ja placki najbardziej lubie z ketchupemJa robię akurat placki bez pieprzu daje tylko sól i cebulką no i wiadomo jajo i make. Ja do zupy jem nawet z cukrem [emoji4][emoji4][emoji23][emoji23] są najlepsze!
A ja placki najbardziej lubie z ketchupem [emoji23]
Mam to samo. Pieknie sie trzymalo 0.5-1.0. W grudniu nagle 5.2. Teraz powtarzalam bo boje sie o fasolke... [emoji26]Witaj w klubie.
Mnie skończyło z 0.692 do 6!!!! Jakim cudem nie wiem.. Dobrze że także jutro mam endo i dowiem się co i jak
O tak :
Ale miałam tu do nadrobienia od wczoraj dobrze ze mam przerwę w pracy i mogę poczytać dzisiaj cały dzień mam jakieś uczucie jakby ktoś mi wbijał szpilkę w dole brzucha. Może to dobry znak i coś się udało w tych górach
U mnie biel. to już 13cykl starań . Chyba muszę sie napić
Chciałam się tylko przywitać Będę tu pewnie zaglądać coraz częściej, bo niestety tak jak szybko zachodzę w ciąże to i dość szybko ja tracę...
Zatem z mamusiek trafiam z powrotem na staraczki Pełna nadziei, za chwile rozpoczynająca starania nr 3
Ogólnie u mnie jakoś Diagnostyki nie polecają jako laboratorium ( może dlatego, że jest tylko punkt i nie robią badań na miejscu) bo pobierają krew od 7 do 11 i później transport. Lekarz rodzinny mojego znajomego powiedział,że nie poleca bo są nie miarodajne wyniki. Nie wiem sama. A Diagnostykę mam obok swojego bloku 150m ale w piątek pojadę do szpitalnego laboratorium
A test Kochana? Nie robisz?Módlcie się żebym nie dostała @ bo za trzy dni ma przyjść
Na razie nic nie czuję, tylko jeden dzień bolał mnie brzuch tak okresowo.
Trzymajcie kciuki!!