reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Witaj w klubie.
Mnie skończyło z 0.692 do 6!!!! Jakim cudem nie wiem.. Dobrze że także jutro mam endo i dowiem się co i jak
Mam to samo. Pieknie sie trzymalo 0.5-1.0. W grudniu nagle 5.2. Teraz powtarzalam bo boje sie o fasolke... [emoji26]
A dawke 100 biore nieprzerwanie... Nie wiem skad taki skok. W ogole jak mi sie udalo zajśc z takim wynikiem tsh i wysoka prolaktyna to nie wierze do teraz... oby wszystko bylo dobrze.

Dziękuje :)

Ale miałam tu do nadrobienia 🙈🙈 od wczoraj 🙈 dobrze ze mam przerwę w pracy i mogę poczytać 😊😊 dzisiaj cały dzień mam jakieś uczucie jakby ktoś mi wbijał szpilkę w dole brzucha. Może to dobry znak i coś się udało w tych górach 🤭

Oby, oby. Jajeczko niech się przeciska do błony śluzowej :)

U mnie biel. to już 13cykl starań . Chyba muszę sie napić

Dobry alko nigdy nie jest zły... Mam nadzieje, że będą dobre wieści!

Chciałam się tylko przywitać :) Będę tu pewnie zaglądać coraz częściej, bo niestety tak jak szybko zachodzę w ciąże to i dość szybko ja tracę...
Zatem z mamusiek trafiam z powrotem na staraczki :) Pełna nadziei, za chwile rozpoczynająca starania nr 3
emoji847.png

Zaczynamy więc wspólnie! Grupowo razem i oby nas tu jak najmniej...

Ogólnie u mnie jakoś Diagnostyki nie polecają jako laboratorium ( może dlatego, że jest tylko punkt i nie robią badań na miejscu) bo pobierają krew od 7 do 11 i później transport. Lekarz rodzinny mojego znajomego powiedział,że nie poleca bo są nie miarodajne wyniki. Nie wiem sama. A Diagnostykę mam obok swojego bloku 150m ale w piątek pojadę do szpitalnego laboratorium

Ja robiłam i było wszystko OK. Pobierali mi w sobotę a wynik miaam po 18 online.

reklama
Do góry