reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja wlasnie dotarlam pod gabinet gina. Zobaczymy co powie. Nie oczekuje cudu w stylu: widzę szanse bo to to to i to :p ale przeglad podwozia i a noz cos przyuwazy co jest pozytywnym odstepstwem od normy :D moze zleci jakies badania itp. Moze okaze sie czlowiekiem :D

W kazdym badz razie jest 18dc 4dpo tak mk sie wydaje.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie.
Proszę zerknijcie bo dzisiejszy dzień będzie w stresie i już zaczynam wątpić w to czy sobie za mocno nie wmawiam. To mój 5 cykl starań. Miesiączka powinna być jutro. Zero objawów takich jak zawsze w postaci plamienia na brązowo 2-3 dni wstecz. Miesiączka reguralnie 27-28 dni. Dziś rano zrobiłam test i jak mocno się przyjrzeć to widzę cień.. Ale nie wiem czy za mocno sobie nie wkrecam.. Zobacz załącznik 1070255
Widać [emoji846]

Nie mam pojęcia bo nie miałam jakiś objawów owu. Aplikacja mi wyliczyła na 12.01 i wtedy miałam pierwsze plamienie ale to raczej nie możliwe żeby owulacyjne bo test by dziś nie wyszedł. Może to implantacja była.
Zobaczymy jaka będzie beta. Wyniki dopiero po 16.
Ola masz jakieś objawy ?

Na ta infekcje dostałam lactovaginal, duphaston 3x1. I biorę medifolic o ile dobrze napisałam

Wystraszyła mnie bo mam opryszczkę na ustach, a mówił ze od razu jestem skazana na poronienie. Później usg i mówi, ze ciąża bardzo wczesna nie widać jeszcze na usg i dobrze to robi, ze nic nie widacpdzy tej opryszcce i w poniedziałek wizyta. Gdyby było plamienie to od razu do niej mam jechać

Dziewczyny, które już zaszły: czy wszystkie miałyście plamienie implantacyjne?🤔
Czytałam, że to częste ale nie każdy to musi mieć.
Jestem 9dpo, i jako tako nie liczę na ciążę, bo mąż ma bardzo kiepskie wyniki nasienia, ale zaczęłam się już zastanawiać czy to że ja takiego nie ma mam traktować jako jasny przekaz: NOT THIS TIME HONEY 😅

Dziewczyny, które już zaszły: czy wszystkie miałyście plamienie implantacyjne?🤔
Czytałam, że to częste ale nie każdy to musi mieć.
Jestem 9dpo, i jako tako nie liczę na ciążę, bo mąż ma bardzo kiepskie wyniki nasienia, ale zaczęłam się już zastanawiać czy to że ja takiego nie ma mam traktować jako jasny przekaz: NOT THIS TIME HONEY 😅
Byłam w ciąży 4 razy. Nigdy nie miałam plamienia implantacyjnego :)

reklama
Ola masz jakieś objawy ?
Mam tak jak w pierwszej ciąży odrzucenie od kawy i czuje się jakby coś mi zaszkodziło, jakby lekkie mdłości, oba te objawy mam jakoś od 12.01, wtedy kiedy wg apki wypadała owu. Miałam też śluz podbarwiony najpierw na brązowo, potem chwile na różowe i znowu na brązowo, 12,13 i 16 stycznia. Może wtedy doszło do zagnieżdżenia a nie do owu. A i od kilku dni czuje się ciągle glodna ale nie mam na nic specjalnie ochoty, jestem też wcześnie śpiąca.

Do góry